Cerasonar architect sub

Nevidljivi zvučnik

  • snaga 150 W

  • frekventni raspon 35 – 150 hZ

  • ugradnja u strop , zid ili namještajNa zalihi
1.099,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Sub cerasonar architect je idealna bas podrška za sve cerasonar zvučnike. Ostvaruje svoj genijalni potencijal kada nema mjesta za vidljiv subwoofer ili nema stabilne ("bez zveckanja") pod strukture. Može se ugraditi u suhozid. Mala moćna jedinica s 8“ drajverima daje dodatnu snagu u glazbenim projektima u više prostorija ili u sistemima kućnog kina.

Što cerasonar architect sub čini tako posebnim?
Posebno razvijeni prigušivači vibracija na montažnom nosaču pružaju značajno smanjenje zvuka i vibracija koje se prenose strukturom za zidne i stropne instalacije, čineći naš cerasonar architect sub idealnim rješenjem za domove s više soba ali i za male prostorije.

Za brzu i jednostavnu montažu, opremili smo naš cerasonar architect sub s laganim, ali prije svega vrlo stabilnim nosačem za montažu. Najprije se nosač s prigušivačima vibracija montira na strop, zatim se subwoofer pričvrsti vijcima i učvrsti s četiri sigurnosne matice.

Ventilacijska cijev duljine 40 cm (80 mm) izrađena je od visokokvalitetne gume što jamči mali radijus. Predviđena su dva otvora kako bi se osigurala nesmetana montaža. Otvor koji nije potreban zatvara se slijepim čepom.
Kako bi se savršeno uklopio u moderni dizajn interijera, elegantan i mali (85 x 85 mm) otvor za zrak nema okvira i stoga je u ravnini sa zidom ili stropom. Može se ugraditi u suho zidne ploče (1-slojne ili 2-slojne). Ako želite drugačiju boju rešetke, lako se može prilagoditi uobičajenim sprejom za boju. 

Cerasonar architect sub
Sakrij

Snaga : 150 w RMS (300 w max)
Impedancija: 4 ohms
Frekventni raspon: 35 - 150 hz
max SPL: 108 db
Ventilacijski otvor : 8,5 x 8,5 cm
Dimenzije: 35,0 x 27,5 x 20,0 cm
Težina: 8,5 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!