Cerasonar cs-500dsp4 V2

Pojačalo 

  • snaga pojačala: 4 X125W/ 2X250w

  • DSP modovi za svaki kanal posebno

  • mogućnost spajanja 70/ 100 V zvučnikaNa zalihi
1.559,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Revidirana verzija sadrži brojna poboljšanja.
Audio signal se sada može preusmjeriti na dodatna pojačala. To znači da se više pojačala može jednostavno kontrolirati putem samo jednog audio izvora. Postavke se sada mogu odabrati zasebno za svaki kanal pojačala, što olakšava povezivanje različitih zvučnika ili subwoofera na jedno pojačalo. Zahvaljujući snažnijem DSP procesoru, sada je dostupno 8 PEQ filtera po kanalu pojačala. Nadalje, filter za kašnjenje se može koristiti za ispravljanje vremena kašnjenja zvučnika ili subwoofera. Prekidač polariteta može se koristiti u slučaju greške pri instalaciji, stoga se polaritet može jednostavno podesiti i ispraviti putem softvera. Na kraju treba spomenuti dinamičko pojačanje basa. Kada se aktivira, bas se pojačava pri niskim do srednjim glasnoćama, stvarajući potpuniji doživljaj zvuka.
Kako bismo vam pružili najpametnije moguće zvučno iskustvo, u cerasonaru su razvili cs-500dsp4 v2 DSP pojačalo koje dolazi s unaprijed definiranim postavkama za svaki cerasonar zvučnik i subwoofer. Korištenje dodatne cerasonar zaštitne jedinice nije potrebno.
Ovo pojačalo je odlična vijest u visoko zahtjevnim projektima s više prostorija koji zahtijevaju najbolju moguću kvalitetu zvuka.
Digitalno napajanje osigurava stabilnost, a četiri autonomna pojačala iz International Rectifiera dodatno osiguravaju besprijekorno pojačanje bez izobličenja, čak i pri najvećem opterećenju. Također pri visokim temperaturama, cs-500dsp4 radi pouzdano zahvaljujući ugrađenom ventilatoru s promjenjivom inteligentnom brzinom ventilatora ovisnom o temperaturi. U normalnom radu ventilator ostaje isključen što znači da se ne stvara ometajuća buka ventilatora, a može se koristiti i kao samostalni uređaj.
Četiri pojačala snage daju 125 W po kanalu na 4 ili 8 ohma i mogu se premostiti na 250 W na 8 ohma ako je potrebno. U mono načinu rada također je podržan način rada 70V / 100V. Za lakšu instalaciju nudimo dodatne audio transformatore za naše zvučnike i subwoofere.
Zbog svojih kompaktnih dimenzija, pojačalo zauzima malo prostora u serverskom ormariću. Ovisno o zahtjevima jedno ili dva pojačala stanu jedno uz drugo u 1U, adapterske ploče su naravno uključene u isporuku.
Cs-500dsp4 v2 može se jednostavno i brzo spojiti na najčešće Smart Home sustave. To ga čini idealnim partnerom za više sobne audio projekte kojima se može upravljati sustavom Pioneer Control4, na primjer.
Budući da su profesionalni instalacijski sustavi od 100 V popularan izbor, cs-500dsp4 vam također nudi način rada od 100 V (ili 70 V).
S dodatnim transformatorima od 100 V za naše zvučnike, trebate provući samo jedan kabel i spojiti sve zvučnike u seriju. Ovo vam štedi puno kabela i kanala pojačala.

Cerasonar cs-500dsp4 V2
Sakrij

Snaga pojačala:
4x 125w/4/8 Ohm
2x 250 W/8 Ohm (bridged)
2x 250w/70/100V
DSP:
28-/56-BIT, 50 MIPS
Dynamic bass boost
Polarity switch
High pass filter
8x DSP filtera po kanalu
Limitator snage
Moguće postavke posebno za svaki kanal pojačala
Network: 10/100M LAN
Input voltage: 115 V or 230 V (automatically)
Dimenzije: 215 x 44 x 240 mm
Težina: 2 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!