Chord Clearway 2 XLR - 2 XLR 1mNije na zalihi
199,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Clearway kabel koristi istu geometriju ARAY vodiča koja je prvi put upotrijebljena na liniji Chord C, a svi materijali su unaprijeđeni.

Vodiči ARAY geometrije su bakar bez kisika većeg promjera, izolacija je nadograđena na FEP, a zaštita je dizajn dvoslojne protunamotane folije velike debljine.

Poboljšanja znače da Clearway donosi više glazbenih detalja.

Dinamika je bolja, instrumenti i glasovi zvuče realnije i postoji bolja definicija i jasnoća.

Clearway će vam omogućiti da osjetite dublji zvuk i više se uključite u glazbu koju slušate. Upravo sada kabeli moraju biti bolji nego ikad, postoje vrlo pristupačni gramofoni i digitalni playeri koji isporučuju glazbu sa stvarnom koherencijom. Skok u performansama u posljednjih nekoliko godina bio je nevjerojatan, posebno u odnosu na jeftiniju opremu. Potrebna im je nova generacija kabela, a ti kabeli moraju moći prenositi signal s glazbenom koherentnošću koju proizvode novi digitalni i analogni playeri.

Dizajn Clearway Analogue kabela znači da se može prilagoditi konfiguraciju ARAY vodiča za proizvodnju posebno dobrog XLR terminalnog kabela.

Dizajn omogućuje korištenje identičnih vodiča za tople, hladne i uzemljene konekcije. To omogućuje proizvodnju iznimno neutralnog i glazbeno transparentnog Clearway Analogue XLR kabela. Clearway analog je opremljen Neutrik posrebrenim XLR utikačima.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!