Definitive Technology BP9080

Samostojeći visoki zvučnik

  • ugrađen Dolby Atmos zvučnik

  • 30 cm aktivni subwoofer

  • inteligentna bas kontrolaNa zalihi
2.008,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Zadivljujuća dubina

Bipolarni niz usmjeren prema naprijed

Ultra niski bas koji se osjeća u cijelom prostoru

Integrirani 12“ subwoofer i dvostruki pasivni bas radijatori

Realistična 3D zvučna kulisa

Ugrađen visinski modul i uravnoteženi dvostruki surround sustav

S jedinstvenim tehnologijama kao što su Forward Focused Bipolar Array (FFBA), Balanced Double Surround System™ (BDSS) wooferi, integrirani subwoofer i pasivni bas radijatori, BP9080 zvučnici donose apsolutni vrhunac u impresivnom zvuku kućnog kina.

FFBA donosi zapanjujuće dubinu

Vrhunska tehnologija BP9080 je patentirani bipolarni niz usmjeren prema naprijed (FFBA). Niz BP9080x uključuje tri srednjotonska zvučnika od 5,25“ (dva okrenuta sprijeda/jedan straga) i dva visokotonca s aluminijskom kupolom od 1“ (sprijeda i straga). Istodobnim okidanjem i naprijed i natrag zvuku se dodaje naturalistička odgoda koja stvara osjećaj goleme dubine u sobama bilo koje veličine.

Ugrađeni 12” Power Subwoofer za maksimalan učinak basa

BP9080 uključuje ugrađeni električni subwoofer od 12“, što rezultira dosljednijim basom u cijeloj prostoriji dok eliminira potrebu za ulaganjem u samostalni subwoofer. U kombinaciji s dvostrukim pasivnim bas radijatorima BP9080—koji dramatično povećavaju površinu zvučnika za proizvodnju basa—osjećat ćete dojmljive niske frekvencije ispod raspona ljudskog sluha—sve do 18Hz.

Balanced Double Surround System (BDSS™) za širu zvučnu kulisu

Svi niskotonci srednjeg/basa u BP9080 imaju inovativnu tehnologiju Balanced Double Surround System™ (BDSS) koja poboljšava rad drivera. BDSS rezultira širom, ujednačenijom srednjotonskom zvučnom slikom u vašem okruženju za slušanje i također omogućuje driverima BP9080 da sviraju niže i bolje se stapaju s ugrađenim subwooferom. Uz dosljedniju zvučnu kulisu i detaljne srednje i niske tonove, BDSS driveri osiguravaju da ste s BP9080 uvijek na najboljem mjestu za slušanje.

Visokotonci s aluminijskom kupolom za kristalno jasne vrhunce

Visokotonci s aluminijskom kupolom BP9080 imaju ultra laganu, krutu konstrukciju koja im omogućuje reprodukciju znatno viših frekvencija od onih koje možemo čuti s nevjerojatno brzim i točnim prijelaznim odzivom. To omogućuje performanse bez napora, bez izobličenja unutar i izvan čujnog raspona—savršeno za uživanje u zvuku visoke rezolucije.

Integrirani 3D audio za potpuni doživljaj

Nastavljajući posvećenost BP9080 vrhunskim kinematografskim zvučnim iskustvima, oni imaju ugrađeni modul visine zvučnika, što vam omogućuje da u potpunosti iskoristite Dolby Atmos i DTS:X 3D audio. Kada integrirate dramatičnu okomitu dimenziju koju oni pružaju sa zadivljujućom dubinom polja, širokom zvučnom kulisom i dubokim basom koji nudi Forward Focused Bipolar Array, Balanced Double Surround System drivere i integrirane power subwoofere, uživat ćete u igrama, glazbi i filmu s punom razinom uranjanja u 3D zvuk za razliku od bilo čega što ste dosad iskusili.

Inteligentna kontrola basa

Inteligentna kontrola basa, ekskluzivna tehnologija Definitive Technology, omogućuje vam da iskusite snažne duboke performanse basa s BP9080 bez žrtvovanja optimalne čistoće srednjeg tona. Inteligentna kontrola basa to postiže korištenjem 56-bitne digitalne obrade signala kako bi se omogućilo pojačanje donje dvije oktave vašeg signala bez mijenjanja miješanja basa u srednji bas i točke križanja. U kombinaciji s kućištima bez rezonancije BP9080, Inteligentna kontrola basa osigurava da vaša odabrana razina basa nikada neće stati na put dijalogu ili bilo kojem drugom aspektu zvučnog zapisa.

Nenametlji dizajn za fokus na ono što je bitno

BP9080 je omotan u akustički prozirnu crnu platnenu rešetku koja neće utjecati na zvuk. Čim prigušite svjetla, ona nestaju u vašoj sobi—tako da se možete usredotočiti na film, a ne na zvučnike.

BP9080 nije dizajniran samo da zvuči senzacionalno; oni također čine uvjerljivu, ali podcijenjenu vizualnu prisutnost u vašem domu.

Mogućnosti postavljanja za potpunu fleksibilnost

Široki otisak baze od lijevanog aluminija BP9080 povećava ukupnu stabilnost zvučnika, dok dodavanje šiljaka ili podnih klizača pomaže da vaši zvučnici ostanu čvrsto na mjestu, bilo na tepihu ili drugim čvrstim podnim površinama poput tvrdog drveta ili cementa.

Sva poboljšanja koja čine seriju BP9000 ultimativnim sustavom zvučnika za kućno kino također se primjenjuju na prekrasnu višekanalnu reprodukciju glazbe—to je kao da sjedite s miks inženjerom dok gledate koncerte ili glazbene videospotove, ili kada slušate surround audio iz FLAC, Blu- zraka ili SACD izvora.

Definitive Technology BP9080

Definitive Technology BP9080
Sakrij

Visina bez baze (128,7 cm)

Širina s bazom  (17,8 cm)

Dubina bez baze (40,6 cm)

Težina (28,12 kg)

Visina s bazom (130,8 cm)

Širina s bazom (30,5 cm)

Dubina s bazom (40,6 cm)

Osnovni materijal: Aluminij kvalitete za zrakoplove

Mehanizam za izravnavanje Da

Materijali Aluminij

Vrsta kućišta prednjeg niza drivera, akustički podešen ventilacijski otvor

Dopuna prednjeg drivera • (1) 1" (2,54 cm) d (okrugli) visokotonac s aluminijskom kupolom

• (2) 5,25" (13,3 cm) d (okrugli) – srednjetonski driveri

Vrsta kućišta pogonskog pogona stražnjeg niza, akustički podešen ventilacijski otvor

Dopuna stražnjeg drivera • (1) visokotonac s d (okruglom) aluminijskom kupolom od 1" (2,54 cm)

• (2) 5,25" (13,3 cm) d (okrugli) – srednjetonski driveri

Dodatak pogonskom sustavu subwoofera • (2) 12" (30,5 cm) d (okrugli) - radijatori basa

• (1) 12" (30,5 cm) d (okrugli) - subwoofer

Dodatak pogonskom modulu elevation modula • (1) 1" (2,54 cm) d (okrugli) visokotonac s aluminijskom kupolom

• (1) 5,25" (13,3 cm) d (okrugli) – srednjetonac

Ukupni frekvencijski odziv 16 Hz → 40 000 Hz

Nazivna impedancija 8 ohma

Maksimalna osjetljivost (1 W na 1 metar) 92 dB

Klasa pojačala Klasa D

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!