Dynaudio Contour 60i

Samostojeći zvučnik

  • Esotar 2i legendarni visoko tonski zvučnik

  • pravi trosistemski zvučnik

  • unaprijeđena skretnicaNije na zalihi
5.000,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Contour 60i je pravi tro sistemski podni zvučnik, naravno sposoban je za veliku glasnoću koja može naljutiti susjede. Zvuči veliko i u svim ostalim detaljima bitnim za glazbu. Razvijen je na platformi starijeg modela Esotar 2 iz Contour serije ( 2016 g. ), poboljšan tehnologijom iz vrhunskog asortimana Confidence (Hexis) i upotpunjen vodećom serijom profesionalnih referentnih monitora Core (veća stražnja komora).


Zajedno ovi pametni sklopovi pomažu smanjiti neželjene rezonancije i ugladiti frekvencijski odziv za još jasniju izvedbu visokih tonova.
Contour 60i je jedini model u obitelji koji ima namjensku srednje tonsku zvučničku jedinicu. Koristi aluminijsku zavojnicu, a ima i sustav neodimijskog magneta – sve je razvijeno i optimizirano u Dynaudio Labs u Danskoj. To je zapravo ista srednje tonska zvučnička jedinica koju je Dynaudio koristio u Contour 60 iz 2016.

Dva basa su obnovljena. Svaki ima veći magnetski sustav, drugačiji dizajn zavojnice i zavojnice od staklenih vlakana, što je prvi put korišteno u asortimanu Confidence i subwooferu Sub 6. To znači još čvršći bas, uz veću glasnoću. Bakar je zamijenio aluminij. Bakar je teži i daje veću pokretnu masu. Veća pokretna masa omogućuje nam da idemo dublje bez utjecaja na srednje tonske jedinice. Skretnica je također obnovljena.

Uostalom, ne možete promijeniti sve zvučničke jedinice bez da pogledate 'mozak' zvučnika. Osim toga, učinak te lijevane srednje tonske čašice i niskotonca od aramidnih vlakana omogućio je inženjerima da povećaju frekvenciju skretnice.
Sada radi bolje na nešto višim frekvencijama (do oko 300 Hz). Frekvencijska krivulja u ovom području također je ravnija, što znači bolje performanse srednjeg tona.

Dynaudio Contour 60i
Sakrij

Specifikacije:
Tip zvučnika: 3-way
Impedancija: 4 Ohm
Frekvencijski raspon: 28 - 23.000 Hz
Nominalna deklarirana snaga: 390 Watt
Osjetljivost: 88 dB
Visoko tonski zvučnik: 1x 28 mm Esotar2i mekana kupola
Srednje tonski zvučnik: 1x 15 cm MSP
Bas zvučnik: 2x 18 cm MSP
Način spajanja: Single-wire
Dimenzije zvučnika: 25,5 x 42 x 133 cm
Težina 54,3 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!