Dynaudio Emit 50

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Na zalihi
Samo je %1 ostao
SKU
DYNEMIT50

Samostojeći zvučnik

 • veliki tri-sistemski zvučnik

 • primjeren za veće prostore

 • 18 cm bas jedinica

750,00 € 5.650,88kn 1.000,00 € 7.534,50kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Bez obzira želite li izgraditi moćan stereo sustav ili dati poticaj višekanalnim filmovima i glazbi u srednjim do velikim prostorijama, Emit 50 predstavlja idealno rješenje za sve. Ovaj model samostojećih zvučnika sadrži audiofilsku tehnologiju koja pruža hifi preformanse koje će ispuniti vrhunskim zvukom cijelu prostoriju.

Sadrže dvostruke 18-cm woofere, 15-cm srednjetonske jedinice i 28-mm Cerotar visokotonac s mekom kupolom koji su posvećeni stvaranju najčišćih mogućih performansi i uz glasnoću na kino razini.

Dvije 18-cm jedinice odnosno wooferi koriste istu tehnologiju kao i high-end serije Evoke, Contour i Confidence kako bi se pružile zapanjujuće niskofrekventne performanse, znatno više nego prethodna Emit serija. To znači da zvučnici mogu isporučiti uistinu duboke baseve (-3dB unutar 33Hz), u isto vrijeme omogućavajući da se zadrži veličina kabineta zvučnika koja odgovara svakoj dnevnoj sobi.

Konusi su izrađeni od vlastitog MSP (magnezij – silikatni polimer) zajedno s integriranim zaštitnim poklopcem protiv prašine. Izrada pogonskih jedinica od jednog komada materijala daje površini za reprodukciju puno bolju vezu s glasovnom zavojnicom iza nje. To znači bolju kontrolu nad njihovim kretanjem, manje neželjenih izobličenja i rezonancija i više finih detalja čak i pri niskim glasnoćama.

Za razliku od ostalih zvučnika iz serije, wooferi u Emit 50 zvučnicima koriste bakrene glasovne zavojnice. Time se pruža otvorenost baseva što pojačava dvoslojni magnetni sustav koji je optimiziran za usmjeravanje svoje energije izravno u glasovnu zavojnicu.

Srednjetonska jedinica je izvedena iz Evoke i Contour serije te ima snažni feritni keramički magnet, kratku verziju aluminijske glasovne zavojnice promjera 38 mm (posebno optimiziranu za izvedbu srednjeg opsega)te koji je dizajniran za brzinu i preciznost.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Visokotonac pokreće Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv. Emit crossoveri su hibridnog dizajna što znači da se svakom zvučniku osigurava zvučno jedinstvo u punom rasponu (što je jako važno u višekanalnim sustavima), a istovremeno se optimiziraju performanse svakog pojedinog zvučnika za posao koji treba „odraditi“.

Kabineti Emit zvučnika izrađeni su od 18-mm MDF materijala i prekriveni su prilagođenim laminatnim završnim obradama – u crnoj, bijeloj i boji oraha koje savršeno nadopunjuju čisti skandinavski dizajn kabineta zvučnika. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama.

 • Osjetljivost: 86 dB
 • IEC dugotrajno primanje snage: 240 W
 • Impedancija: 4 ohma
 • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 33Hz - 25kHz 
 • Crossover frekvencija: 540/4400 Hz
 • Woofer: 2 x 18 cm MSP
 • Srednjetonska jedinica: 15 cm MSP
 • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
 • Dimenzije: 205 X 1140 X 311,5 mm
 • Težina: 25.96 kg
Napišite vlastitu recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top