Dynaudio Evoke 50

Samostojeći zvučnik

  • veliki tri-sistemski zvučnik

  • srednjetonska jedinica derivat Contour serije

  • mogućnost precizne kontrole zahvaljujući bas otvorimaNa zalihi
2.400,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Evoke 50 je stojeći zvučnik s visokokvalitetnim 28-milimetarskim visokotoncem, 15-centimetarskim neo dimijskim srednje tonskim driverom i dvostrukim 18-centimetarskim wooferima. Visokotonac u ovom zvučniku je potpuno nov – zove se Cerotar i temelji se na ključnim tehnologijama već isprobanim na nagrađivanom Esotar Forty visokotoncu, kao i na novom moćnom Esotar 3 visokotoncu koji se nalazi u Confidence seriji.

Cerotar sadrži komponentu pod nazivom Hexis. To je unutarnja kupola koja oblikuje protok zraka na način da omekšava frekvencijski odziv i eliminiranja neželjene rezonance koje mogu utjecati na izvedbu. Čitav sustav pokreće novi moćni magnetski sustav Ferrite+ koji je zaslužan za veću osjetljivost, poboljšanu rezoluciju, detalja i prirodan zvuk i svakako dinamičan odziv. Na dnu su dva Esotec woofera od 18 cm.

Baš poput Cerotar visokotonca i wooferi su „preuzeli“ tehnologije iz Confidence i Contour serija kako bi u seriju Evoke uvelii što je moguće više high-end komponenti. Zvučnički driveri izrađeni su od MSP-a (magnezij-silikatni polimer) materijala koji Dynaudio koristi već desetljećima u izradi svojih zvučnika. Driveri pružaju pravu kombinaciju lakoće, čvrstoće i prigušenosti. Woofer u Evoke 20 zvučniku izrađen je od aluminija dok je u Evoke 50 zvučniku woofer napravljen od bakra. To donosi čisti bas koji ne treba fleksibilnost srednje tonske jedinice, pa su mu mogli dati više pokretne mase.

Wofere baš kao i Cerotar visokotonac pokreće magnetski sustav Ferrite+ koji daje veću kontrolu, finoću i snagu. Evoke 50 je jedini zvučnik u seriji koji ima namjenski srednje tonski driver pa su ga inženjeri u Dynaudio Labs-u odlučili napraviti posebnim. 15-centimetarska jedinica izvedena je direktno iz Contour serije – ima neo-dimijski magnet, dijafragmu debljine 0,4 mm i aluminijsku zvučnu zavojnicu. Kombinacija neo-dimija i aluminija daje odličan nadzor nad driverima, odnosno podešavanje koje omogućuje savršenu integraciju s wooferima i visokotoncem.

Što se tiče dizajna zvučnika, on je moderan, retro, bezvremenski i vrhunski – sve odjednom. To je vrsta zvučnika u koji ćete gledati i za 30 godina i misliti u sebi kako ostatak vaših stvari izgleda dosadno u usporedbi s njim. Kada je riječ o dizajnu, on je kao i u brojnim drugim modelima tipično danski. Zvučnik je dostupan u 4 predivne nijanse: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood i Blonde Wood. Verzije s visokim sjajem doista su takve: nove tehnike lakiranja rezultirale su raskošnom, gotovo staklenom površinom.

Dynaudio Evoke 50
Sakrij

• Osjetljivost: 87 dB
• IEC upravljanje energijom: 260 W
• Impedancija: 4 ohma
• Frekvencijski odziv: 35Hz-23kHz
• Crossover frekvencija: 430/3500Hz
• Woofer: 2x18 cm MSP (magnezij-silikatni polimer)
• Srednjetonac: 15 cm MSP
• Visokotonac: 28 mm Cerotar s Hexis komponentom
• Težina: 26.9 kg
• Dimenzije: 215x1140x307 mm (s postoljem/rešetkama: 305x1162x373 mm)

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!