Dynaudio S4-DVC65

Ugradbeni zvučnik

  • stereo ili mono zvučnik snage 50 – 100W

  • potrebna dubina za ugradnju 167 mm

  • promjer zvučnika 232 mmNije na zalihi
599,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

S4-DVC65
Obitelj Dynaudio Custom dizajnirali smo da bude što lakša za instalaciju, da bude što jednostavnija za razumijevanje i da bude dovoljno fleksibilna da se prilagodi čak i najzahtjevnijem okruženju slušanja. Kako? Čineći ga potpuno prilagodljivim...
S4-DVC65 dvostruki stropni zvučnik s dvostrukom glasovnom zavojnicom donosi još veću fleksibilnost u raspon Dynaudio Custom Studio. Njegovi dvostruki visokotonci omogućuju vam slušanje mono ili stereo signala iz jedne zvučničke kutije – savršeno prikladno za hodnike, ormare, kupaonice i situacije u kojima nemate mjesta za više od jedne instalacije zvučnika.


Poput konvencionalnih jedinica okruglih zvučnika serije Studio, razina visokotonaca se može podesiti. A budući da ih možete nagnuti, možete usmjeriti zvuk točno gdje želite. Odvojeni prekidač na stražnjoj strani omogućuje korištenje zvučnika u dipolnom načinu rada za surround aplikacije.
Dodatni bonus? Dobivate još jednu zvjezdanu Dynaudio glasovnu zavojnicu – namotanu od aluminija umjesto bakra, zbog svojih superiornih svojstava upravljanja snagom, hlađenja i prijenosa energije.


Jednostavna instalacija


Okviri naših okruglih stropnih zvučnika naknadno se uklapaju u mnoge popularne i postojeće izreze, omogućuju super brzu i super jednostavnu montažu bez alata. Glavni pokretač je pod kutom od 18˚ i može se okretati za 360° u okviru, dok se visokotonac može postaviti i prilagoditi precizno kako bi ga kontrolirano usmjerili. Tu je i sklopka za još finije podešavanje.

Magnetski pričvršćene mrežice mogu se obojiti kako bi se uklopile (ili izdvojile) s dekorom prostorije i mogu se koristiti naizmjenično s opcionalno četvrtastim verzijama kako bi se bez napora integrirale u svaki prostor.

Kao i svi modeli u asortimanu Dynaudio Custom Studio, oni imaju istu tehnologiju visokotonca s mekom kupolom od 1 inča i Dynaudio dizajn niskotonca od MSP (polimer magnezijevog silikata) koji ćete pronaći u našem vrhunskom zvučniku Evidence Platinum.

Sakrij

Specifikacije
Osjetljivost 83,5 db
Nazivna snaga 2 x 50 W
Dugoročna snaga 2 x 100 W
Impedancija 2 X4 ohma
Impedancija minimalna 2 X3,2 uhma
Visokotonac 2x 28 mm meka kupola
Srednjotonac/niskotonac 16,5 cm
Opcije razine visokotonaca -3dB, 0dB
Promjer mm Ø 232
Dubina 167 mm
Promjer izreza mm 210 mm

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!