JBL Tour Pro 2

True Adaptive noise canceling in-ear slušalice

  • istinski prilagodljivo poništavanje vanjske buke

  • savršeni telefonski razgovori

  • bežično punjenjeRaspoloživo
279,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Tehnologija True Adaptive Noise Canceling otklanja smetnje i možete uživati u svom omiljenom zvuku—ili čak u zvuku tišine. Sve to pokreće legendarni JBL Pro Sound. Uronite u vrhunski, prostorni zvuk dok ste u pokretu.

Uživajte u pjesmi svog života bez obzira gdje se nalazili. True Adaptive Noise Canceling tehnologija automatski koristi 4 mikrofona za otkrivanje buke i prilagodbu vašem okruženju u stvarnom vremenu, minimizirajući smetnje kada se trebate usredotočiti. Optimizira izvedbu Toura za vrhunski audio doživljaj—sve dok koristite kontrolu ANC načina rada s JBL aplikacijom za slušalice.

Pametan ambijentalni zvuk omogućuje da ostanete pozorni na zvukove svijeta oko sebe dok uživate u glazbi uz Smart Ambient.

Uključite Personal Sound Amplification i pojačajte ambijentalne zvukove s +15-20dB, podesite L/R ravnotežu u JBL aplikaciji za slušalice.

Tour Pro 2 slušalica omogućuje vam bolje razgovore čak i u glasnom i npr. vjetrovitom okruženju. A uz VoiceAware možete odabrati koliko ćete vlastitog glasa čuti kontroliranjem količine zvuka iz mikrofona koji se vraća u vaše slušalice.

Uronite u JBL Spatial Sound i osjećajte se kao da ste u kazalištu, na koncertu ili u studiju sa svojim omiljenim izvođačem. Zahvaljujući ovoj zaštićenoj tehnologiji, zvuk dolazi s gotovo bilo kojeg mjesta oko vas, bez obzira na izvor ili uređaj s kojeg svirate
Slušajte bez ograničenja. Uživajte u do 10+30 sati Bluetooth reprodukcije ili do 8+24 sati kada je uključeno True Adaptive Noise Canceling. A kada trebate pojačanje, samo ubrzajte punjenje 15 minuta i dobit ćete dodatna 4 sata trajanja baterije.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!