Michi P5 S2

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Nema na zalihi
SKU
4001059

Pretpojačalo

    • referentno balansirano pretpojačalo

    • optika, COAX, RCA, XLR, USB drive, Bluetooth aptx HD, Phono MM/MC

    • ESS SABRE 8-Channel DAC, MQ supports, ROON tested

5.499,00 € 41.432,22 kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Michi P5 Serije 2 pretpojačalo ultimativni je izbor za glazbene entuzijaste i audiofile koji su u potrazi za neusporedivim audio iskustvom. Sadrže dvostruke 8-kanalne ESS SABRE ES9028PRO DAC-ove visoke preciznosti posebno prilagođene MONO načinu rada. Rješenje s više DAC-ova temelji se na performansama i „izvlačenju“ izuzetnih detalja u glazbi prezentiranoj na iznimno širokoj zvučnoj pozornici.

Dvostruki toroidni transformatori izoliraju digitalni i analogni dovod napajanja kako bi dodatno smanjili razinu buke i izobličenja uz zadržavanje preciznog audio pozicioniranja i točnosti. Izvedba ovog pretpojačala oduzima dah, uranja vas u vašu glazbu kao nikad prije, precizno prikazuje svaku notu i obavija vas savršenim zvukom.

P5 S2 povezuje se sa svim vašim omiljenim glazbenim izvorima uključujući analogni RCA, uravnoteženi XLR, Moving Magnet i Moving Coil Phono, aptXTM HD Bluetooth, koaksijalni i optički. PC-USB ulaz podržava PCM (32-bit 384 kHz) i Quad DSD (11.2 MHz) glazbene datoteke i hardversko MQA dekodiranje do 24-bit 384 kHz.

Elegantan, nenametljiv industrijski dizajn ovog pretpojačala kreiran je prema najvišim standardima kvalitete kako i priliči vodećoj poziciji u Michi seriji. Grafički zaslon visoke rezolucije, kontrole na prednjoj ploči, IR daljinski i izlaz za slušalice osiguravaju besprijekorno postavljanje i rad. RS232 i Ethernet podržavaju sve popularne kontrole sustava.

P5 pretpojačalo nastavlja s rezultatima u ostvarivanju Michi akustičnih obećanja čak i za najzahtjevnije i najizbirljivije audiofile.

Ukupno harmonijsko izobličenje: <0.002

Frekvencijski odziv: 20Hz – 20 kHz

Ulazna osjetljivost/impedancija: 0 dBFs / 75 ohma

Impedancija opterećenja: 75 ohma

Potrošnja energije: 40 W

Potrošnja energije u stand-byu: < 0.5 W

Dimenzije: 485 x 150 x 452 mm

Težina: 22,9 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top