Michi S5

Izlazno pojačalo

  • kompaktan i izuzetno moćan

  • sjajna kombinacija s Bowers & Wilkins 800 serijom zvučnika

  • tihi način radaRaspoloživo
7.550,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Michi S5 stereo pojačalo je najbolje linearno pojačalo u svojoj klasi, a isporučuje 500 W Class AB snage u 8 ohma te čak 800 W snage u 4 ohma. Odlikuje ga monoblok dizajn kao i toroidni transformatori izrađeni po mjeri unutar tvrtke Rotel u pojedinačnim epoksidnim kućištima koja eliminiraju buku i neželjene vibracije.

4 patentirana britanska kondenzatora za pohranu (ukupne snage 188 000 uF) isporučuju izuzetno energičan bas i visoku razinu preciznosti u detaljima i kontroli 32 izlazna tranzistora osiguravajući vremensku točnost i ritam čak i pod najtežim uvjetima opterećenja.

Audio izvedba tijekom procesa proizvodnje mora biti izrađena točno prema konceptu proizvoda, što je posebno vidljivo u izradi modela S5 – ovo stereo pojačalo rezultat je nebrojenih sati rada u inženjerskom dizajnu, kritičke procjene komponenata i prilagodbe zvuka. Točnost i preciznost performansi ovog pojačala su na najvišoj razini čime pojačalo u svim segmentima zaslužuje nositi logo Michi.

Elegantan industrijski dizajn ovog pojačala daje završni dodir ovom pojačalu, zajedno s displayom u boji na prednjoj ploči i ekskluzivnim Michi rodijskim konektorima. Pojačalo dolazi s uključenim daljinskim upravljačem koji pruža jednostavno podešavanje i rad s RS232 i Ethernet vezama koje podržavaju sve popularne upravljačke sustave.

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!