Panasonic OLED TV TX-55MZ2000E

4K OLED TV 55"

 Na zalihi
2.799,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Najnaprednija slika i zvuk za prožimajuće iskustvo bez premca

Uskočite u akciju s našim vrhunskim televizorom serije OLED MZ2000. Napredna tehnologija zaslona, poboljšani sustav zvučnika koji je razradila tvrtka Technics i HDMI 2.1 povezivost kratkog čekanja i visokog odziva pretvaraju svaki film, događaj ili igru u maksimalno prožimajuće iskustvo.
* Dizajn, funkcije i specifikacije podložni su promjenama bez obavijesti.
 

TX-65MZ2000E 65 inča, OLED, 4K HDR Smart TV

 

 

Vidite sve. Doživite sve.

Upravo ovdje. Upravo sada. Običan sadržaj postaje filmski. To je više od gledanja serije. Radi se o očaranosti. Samo naš 4K OLED TV, koji su stvorili profesionalni filmaši, donosi zapanjujuću sliku koja doslovno oduzima dah. Uz 3D zvuk za sva osjetila, to je kao da se nalazite usred filmske scene. Sve su naše tehnologije zamišljene da potiču i nadahnjuju; time svakodnevicu pretvaraju u filmski doživljaj.

Tehnologija sljedeće generacije za nenadmašno osvjetljenje

Željeli smo postići vrhunac performansi panela, a rezultat toga novi je model Master OLED Ultimate. Naša konfiguracija panela nove generacije kombinira niz mikroleća za poboljšanu svjetlinu, optimizirano upravljanje toplinom i originalni sustav napajanja, a zatim podiže tu kombinaciju na novu razinu pomoću AI procesora HCX Pro u svrhu postizanja najveće preciznosti boja dosad.

Tehnologija sljedeće generacije za nenadmašno osvjetljenje

Uživajte u zvuku od 360 stupnjeva

360° Soundscape Pro

Naš jedinstveni integrirani sustav za zvuk 360゚Soundscape Pro prenosi vas s kauča u samu radnju. Integrirani zvučnici usmjereni prema gore i naprijed koje je postavio Technics koriste Dolby Atmos® da bi vas uronili u film.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos i dvostuko slovo D registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 
360° Soundscape Pro

Sustav nanizanih zvučnika

Naš novi sustav zvučnika formiranih u polje pruža precizan zvuk i omogućava korisnicima da na najbolji način iskoriste našu jedinstvenu funkciju formiranja zrake (Beam Forming). Ti mali zvučnici omogućuju precizno određivanje zvuka i stvaranje područja različitih razina zvuka. Korisnici mogu iskusiti precizniji zvuk, a istovremeno su potencijalne distrakcije drugim zvukovima svedene na minimum.
 
Sustav nanizanih zvučnika
 

Auto AI uvijek donosi optimalnu sliku i zvuk

Auto AI - koristeći umjetnu inteligenciju MZ2000 analizira ulazni signal i u trenu prilagođava postavke slike i zvuka. Auto Ai zna postavke za sport, glazbu uživo, filmske scene i ostale i tako ih prilagođava vama. Sjednite i uživajte u izvedbi.Auto AI uvijek donosi optimalnu sliku i zvuk 

Kompatibilnost sa širokim rasponom HDR formata

Multi HDR Format - uz podršku za sve HDR (High Dynamic Range) formate naši vrhunski televizori osiguravaju najbolju moguću izvedbu, bez obzira na izvor slike. Svjetlina i boja optimiziraju se prema sceni; bez obzira je li izvor Dolby Vision, HLG, HDR10 ili novi format HDR10+ Adaptive.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos i dvostuko slovo D registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 
Kompatibilnost sa širokim rasponom HDR formata
 

Savršena slika bez obzira na osvjetljenje

Iskusite novu dimenziju gledanja u HDR formatu

Dolby Vision IQ doslovno dodaje novu dimenziju kod gledanja u HDR rezoluciji zahvaljujući naprednom senzoru okolnog osvjetljenja na televizoru. Bilo da je dnevna soba potpuno mračna ili jarko osvjetljena, HDR slika dinamički se usavršava za najbolju boju i najbolji kontrast.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos i dvostuko slovo D registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 

Redateljski način sljedeće generacije uz inteligentne senzore

Uživajte u omiljenim filmovima prema viziji redatelja. Redateljski način sljedeće generacije primjenjuje našu tehnologiju inteligentnih senzora za prilagodbu temperature boje i osvjetljenja okoline kako bi svaki film vjerno odražavao redateljsku viziju, čak i pri jarkom osvjetljenju.
 

Vaš TV prilagođen vašem načinu života

my Home Screen 8.0 – više izbora, više slobode

My Home Screen 8.0 – naglašava pristupačnost i jednostavnost uporabe za naš pametni televizor. Korisnici mogu pristupiti postavkama i prilagoditi ih samo jednim pritiskom gumba. Označite omiljene sadržaje, npr. aplikacije za emitiranje videozapisa, na početni zaslon da vidite samo ono što koristite.
 
my Home Screen 8.0 – više izbora, više slobode
 

Prilagodite svoju okolinu putem funkcije my Scenery

Funkcija „My Scenery“ našeg novog premium televizora omogućava vam da pretvorite pasivan ekran u aktivan zaslon. Prilagodite okruženje svojem raspoloženju tako da između mnoštva umirujućih slika i videozapisa odaberete one koji vam odgovaraju. Sada uživajte u prožimajućem zvuku uz dodatak sadržaja kompatibilnog s tehnologijom Dolby Atmos. Savršeno za sesije osvješćivanja ili pripreme za krevet.
 

Jednostavno upravljanje televizorom bez daljinskog upravljača

Upravljajte televizorom samo putem glasa uz pomoć Googlea

Upravljajte televizorom Panasonic slobodnih ruku pomoću svog glasa. Uključite i isključite napajanje te promijenite kanal ili glasnoću koristeći svoj glas uz pomoć Googlea. Da biste započeli, samo recite „Hej Google“.
*Potreban je uređaj za koji je omogućena značajka Google asistent.
*Google asistent nije dostupan na nekim jezicima i u nekim zemljama. Google, YouTube, Google Home, Nest Audio i drugi znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Nest Audio zahtijeva Wi-Fi mrežu, obližnju električnu utičnicu, kompatibilni mobilni uređaj i račun za Google.
 
Upravljajte televizorom samo putem glasa uz pomoć Googlea

Intuitivna glasovna kontrola omogućuje neometani doživljaj upravljanja

Ugrađena Alexa podržana je na odabranim modelima televizora iz 2023. godine. Zatražite vremensku prognozu, uživajte u kupnji na Amazonu, reproducirajte glazbu i intuitivno upravljajte uređajima u pametnom domu tako da govorite u daljinski upravljač televizora.
* Pomoćnik Amazon Alexa nije dostupan na nekim jezicima i u nekim zemljama. Potrebna je internetska veza. Amazon, Alexa i povezani logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih partnera.
*Dizajn daljinskog upravljača i raspored gumba razlikuju se prema državi.
 
Intuitivna glasovna kontrola omogućuje neometani doživljaj upravljanja
 

Veliki zaslon 4K OLED za igre

Brzina, razlučivost i pokreti bez premca za svaku igru

Game Mode Extreme znači da su naši odabrani 4K OLED televizori spremni za akciju. Naš napredni zaslon smanjuje ulazno kašnjenje gotovo na pola*, dok HDMI 2.1 podržava velik broj slika u minuti (HFR) i varijabilnu brzinu osvježavanja (VRR) za nove razine realizma koje zahtijevaju najnoviji uređaji za igre.
*U usporedbi s modelima 2020 OLED
 
Brzina, razlučivost i pokreti bez premca za svaku igru
 

Jednostavan i intuitivan postav uređaja za igre

Uživajte u jednostavnijim i intuitivnijim postavkama za igre prilikom povezivanja uređaja za igre s televizorom putem HDMI priključka. Naša nova upravljačka ploča za igre detaljno prikazuje informacije o igrama i omogućava jednostavnu provjeru postavki. Kako bi vaše iskustvo igranja bilo što jednostavnije, možete joj pristupiti u samo 1 koraku ako je dodijeljena gumbu My APP.

Izvrstan zvuk bez obzira na vaš stil igre

Način Zvuk igre omogućava prebacivanje između dvaju načina koji optimiziraju zvuk igre koju igrate. Način RPG stvara osjećaj stvarnosti i pruža vam intenzivno iskustvo igranja. Način FPS usredotočuje se na lokaciju zvuka te omogućava igračima da čuju suptilne zvukove svojih neprijatelja i preuzmu kontrolu nad igrom. Koji ćete način izabrati?

Izvrsno iskustvo igre bez prepolovljene slike i zastajkivanja.

Serija MZ2000 podržava tehnologiju kompatibilnu i s AMD FreeSync™ Premium i s NVIDIA® G-SYNC®. Dizajnirani su kako bi pružili najbolje iskustvo igre s najnovijih i najuzbudljivijih uređaja za igru. Uživajte u bistroj slici u razlučivosti od 4K na velikom živopisnom zaslonu koji će vas odvesti u svijet igre.
©2022 Advanced Micro Devices, Inc. Sva prava pridržana. AMD, logotip AMD Arrow, FreeSync i njihove kombinacije zaštitni su znakovi tvrtke Advanced Micro Devices, Inc.
©2023 NVIDIA, logotip NVIDIA i NVIDIA G-SYNC zaštitni su znakovi i/ili registrirani zaštitni znakovi tvrtke NVIDIA Corporation u SAD-u i drugim državama.
 
Izvrstan zvuk bez obzira na vaš stil igre

 

Fleksibilan TV prijem kako nikad ne biste ostali bez signala

TV prijem pomnožen s pet: Uz satelit, kabel i antenu, Penta prijamnik podržava dva druga kanala. Uz prijem putem interneta (IPTV) i kućne mreže (TVIP), možete odabrati lokaciju svojeg televizora neovisno o utičnici antene. Tako možete uživati u svojem televizijskom programu u svakoj prostoriji – bez dodatnog TV priključka.

*Amazon Alexa nije dostupna na hrvatskom tržištu
Sakrij
Vidi više...

Povećana svjetlina rezultira vrhunskim dinamičnim kontrastom modela Master OLED Ultimate

Vodeća boja u klasi, kao i kontrast, jasnoća i Auto AI način - HCX Pro AI procesor

Prožimajuća kvaliteta zvuka za kino - 360° Soundscape Pro uz Dolby Atmos®

Zapanjujuća brzina, razlučivost i pokret - Game Mode Extreme

Veći izbor gledanja - Smart TV (my Home Screen 8.0)

Veličina i težina

Visina
786mm
Širina
1227mm
Dubina
350mm
Masa
25.5kg

4K HDR

Master OLED Ultimate

HCX Pro AI Processor

The Choice of Filmmakers

Dolby Vision IQ

Multi HDR Support (HDR10+ Adaptive /HLG Photo)

Filmmaker Mode with intelligent sensing

Wide Colour Spectrum

Smooth Motion Drive Pro

• ISFccc Calibration Mode

Calman READY (Internal Pattern Generator)

Netflix Adaptive Calibrated Mode

Built-in upward-firing speakers

360° Soundscape Pro

Dolby Atmos®

Auto AI for Sound

Subwoofer Connection

Tuned by Technics

Game Mode Extreme with Game Control Board

AMD Freesync Premium

G-Sync Compatible

• HDMI 2.1 VRR Support

HDMI 2.1 HFR - 120Hz Support

• my Home Screen 8.0

my Scenery

Bluetooth Audio Link

Dual Bluetooth Connection

Works with Google Assistant

Alexa built-in

IP Home Control (Control4/ Crestron)

In-House TV Streaming (Server/ Client)

Easy Mirroring

Web Browser

4K Media Player 2.0

• Twin Tuner

CI+ x 2

USB HDD Recording

Wireless LAN Built-In

Home Network (Server/Client)

Bluetooth® Compatible

Keyboards/ Mouse/ Audio Device)

4 HDMI Terminals

HDMI2.1[eARC, ALLM, VRR, HFR)

HDMI Signal Power Link

• 3 USB Terminals

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!