Pathos InPol 2 MKII

Integrirano pojačalo

  • 2X45W/8 Ohma klasa A

  • RCA/XLR ulazi, opcija Hi DAC MK2 digitalni ulazi

  • Dual mono konstrukcija čiste A klaseNije na zalihi
10.990,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

INPOL2 MkII je evolucija već dobro poznatog InPoL2, povijesnog eksponenta druge generacije InPoL® pojačala.
InPoL2 MkII je rođen iz potrebe za većom snagom na 4Ω (20% više) i, posljedično, više BIAS struje. Također smo željeli poboljšati napajanje pojačala.
Na kraju, ali ne i najmanje važno, InPol2 MKII nudi mogućnost izravnog povezivanja digitalnih izvora, zahvaljujući integraciji sa HiDac Mk2.

InPol2 MKII donosi povratak na linearno napajanje (transformator - most - kondenzatori). Ostavljajući snagu od 45W na 8Ω nepromijenjenu, dodana je veća snaga na 4Ω: stoga je povećana BIAS struja, zbog čega su bili potrebni veći radijatori nego u prethodnoj verziji.
Različiti izbor napajanja omogućio je  redizajn u dual-mono konfiguraciji: 2 transformatora (jedan po kanalu), 2 ispravljačka mosta (1 po kanalu) i 4 kondenzatora (2 po kanalu).

Inpol uređaji imaju posebnu zvučnu osobnost koja se može postići samo kroz ovaj dizajn sklopa - potpuno uravnotežen u klasi A. Na taj način signal se povjerava ventilima i postaje prava kopija originala, sa svom kvalitetom, čistoćom i harmonijskim sadržajem izvornika.

Ova tehnologija omogućuje povećanje teorijske izlazne snage u čistoj klasi A od 25% do 50% zajedno s niskom izlaznom impedancijom koja je temeljna za faktor prigušenja, a dodatno je poboljšana dvostrukim InPoL-om.

InPoL2 MkII ostavlja prethodno sklopno napajanje za tradicionalno linearno napajanje (transformator - most - kondenzatori) tako omiljeno među audiofilima. Ostavljajući 45W na 8Ω nepromijenjenim, snaga na 4Ω se povećala: to je povećalo struju BIAS-a, što je zahtijevalo veće radijatore nego u prethodnoj verziji. Napajanje je redizajnirano u dual-mono konfiguraciji: 2 linearna, zaštićena toroidna transformatora (jedan po kanalu), 2 ispravljačka mosta (1 po kanalu) i 4 x 22mF kondenzatora (2 po kanalu). S višom BIAS strujom ostaju zvuk, muzikalnost, transparentnost InPoL-a, tijelo i preciznost, osobito u basu.

Glasnoća, kao i u prethodnom InPoL2, koristi potpuno uravnotežene prigušivače s relejnim prebacivanjem, koji odabiru visokokvalitetne i precizne otpornike.

InPoL2 MkII ima dvostruki InPoL krug. Ovaj jedinstveni sklop, potpuno uravnotežen u klasi A, koristi jednu poluprovodničku komponentu u konfiguraciji sljedbenika, s visokim strujnim pojačanjem i jediničnim pojačanjem napona. Cijevno pojačalo pojačava ulazni signal u naponu, a InPoL osigurava struju za pokretanje zvučnika bez daljnjeg pojačanja; na taj način, signal se prenosi cijevima i prava je kopija originala sa svom izvornom kvalitetom, čistoćom i harmonijskim sadržajem. Drugim riječima, InPoL® kopira signal primljen od izvora bez mijenjanja harmonijskog sadržaja i zadržavajući prirodnost signala nepromijenjenom. Stoga je jedini zadatak InPoL® opskrbiti struju potrebnu za savršen pogon zvučnika.
Cijelo pojačalo, od ulaza do priključka zvučnika, potpuno je balansirano.
Cjelokupni zvuk INPOL®-a nije ništa manje nego zadivljujuć u svojim detaljima. Glazbeni, bogati, topli zvuk cijevi u kombinaciji s tempom i dinamikom MOSFET-a rezultira izvrsnom izvedbom. Odsutnost zamora od slušanja u kombinaciji s transparentnošću, prisutnošću, ogromnom zvučnom pozornicom i sposobnošću realne reprodukcije svih instrumenata su faktori istinske visoke vjernosti pojačalima InPOL®.

InPoL2 MkII je dizajniran za smještaj opcionalne HiDac MkII kartice, što pridonosi izboru digitalnih ulaza koji su prema zadanim postavkama već prisutni na stražnjoj ploči. HiDac Mk2 kartica omogućuje spajanje digitalnih izvora putem USB-a i SPDIF-a izravno na pojačalo. 

Sakrij

Integrirano stereo pojačalo  temeljeno na INPOL tehnologiji, radi u čistoj klasi A
Izlazna snaga: 2 x 45 W @ 8 Ohm
Ulazna impedancija: 20KOhm (balansirano) - 42KOhm (nebalansirano)
Analogni ulazi: 4 RCA i 2 uravnotežena XLR
Digitalni ulazi: Potrebna je instalacija (opcionalne) HiDac Mk2 ploče za omogućavanje ovih ulaza 1 USB port tipa “B”, 1 SPDIF koaksijalni, 1 SPDIF optički
Izlaz: 1 pre-out stereo uravnotežen XLR

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!