Pathos InPol Heritage MK2

Integrirano stereo pojačalo

  • potpuno uravnoteženo integrirano pojačalo čiste klase A 

  • 80 W InPol snage pokrenut će bilo koju vrstu zvučnika između 4 i 8 Ohma

  • digitalna bias/gain set tehnologija jamči vrhunsku izvedbuRaspoloživo
20.400,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

InPol Heritage predstavlja projektnu ostavštinu pokojnog Pathosovog suosnivača, dizajnera i izumitelja InPola, inženjera Gianija Borinata.

Tim Pathosovih tehničkih dizajnera podigao se na najvišu razinu s ovim projektom bez presedana; Ogromno je vrijeme potrošeno s ovim proizvodom kojeg karakteriziraju komponente najviše kvalitete i uobičajeno odsustvo kompromisa.

Digitalna bias/gain set tehnologija s inteligentnom kontrolom povjerena je istom mikroprocesoru koji regulira glasnoću, čime se jamči izvedba samog pojačala i njegova sposobnost da učinkovito pokreće zvučnike.

Zahvaljujući dodatnom pretvaraču HiDac Mk2, ljubitelji glazbe koji žele najbolje iz najnovijih digitalnih izvora pronaći će svoje zahtjeve u potpunosti ispunjene.

Uz iskustvo s InPoL2 MkII i InPoL Legacy, posljedično su modificirali InPoL Heritage.

Dio napajanja je udvostručen, stoga je pojačalo dual mono. Dodan je jedan hladnjak koji povećava površinu zračenja i omogućuje bolje postavljanje MOSFET-a.

Zahvaljujući ovim poboljšanjima dobili su bolju dinamiku, ponajviše na niskim frekvencijama, te su pojačali snagu ovisno o impedanciji.

Snaga ostaje ista, kao i estetski dizajn. Jedinica je 14 cm duža od stare, a opremljena je novim zapečaćenim VU mjeračima i WBT zvučničkim terminalima.

Čista klasa A

InPoL (Inseguitore Pompa Lineare – Linearni pratilac pumpe) je sustav patentiran od strane Pathos Acoustics koji je doživio veliki uspjeh i osvojio mnoge nagrade.

Inpol uređaji imaju posebnu zvučnu osobnost koja se može postići samo pomoću ovog posebnog dizajna strujnog kruga – potpuno uravnoteženi u klasi A koristeći jednu poluprovodničku komponentu u konfiguraciji sljedbenika, s velikim strujnim pojačanjem i naponskim pojačanjem zajedno. Ventilsko pojačalo pojačava napon ulaznog signala, a InPol daje struju za pogon zvučnika bez daljnjeg pojačanja. Na taj način signal se povjerava ventilima i postaje vjerna kopija originala, sa svom kvalitetom, čistoćom i harmonijskim sadržajem originala.

Ova tehnologija omogućuje povećanje teoretskog izlaza u čistoj klasi A između 25% i 50% zajedno s niskom izlaznom impedancijom koja je temeljna za faktor prigušenja, a dodatno je poboljšana dvostrukim InPol.

InPol Heritage je potpuno uravnoteženo integrirano pojačalo čiste klase A koje koristi dvostruki InPol strujni krug posljednje generacije.

Njegovih izdašnih 80 W InPol snage pokrenut će bilo koju vrstu zvučnika između 4 i 8 Ohma i stvoriti nevjerojatnu i emocionalno dirljivu zvučnu pozornicu.

Zahvaljujući (opcionalnoj) HiDac Mk2 ploči, InPoL Heritage će moći primati svu vašu glazbu s vašeg računala putem USB-a ili s digitalnog izvora putem S/PDIF-a.

Sakrij

Tip Referentno stereo integrirano pojačalo Čista klasa A– dvostruka INPOL tehnologija – potpuno uravnotežena digitalna tehnologija Bias/gain set

Cijevi 2 x ECC803S tung-sol

2 X 6H30 Sovtek

Izlazna snaga 2 x 80W@ 8 Ohm,

Frekvencijski odziv 2Hz – 200KHz ± 0.5db

Maksimalni ulazni napon 10VRMS

Ulazna osjetljivost 780mVRMS

Ulazna impedancija 20 KOhm

Čisto otpornički releji regulatora volumena

THD 0,1% @ 80 W

Omjer S/N > 100dB

Dobitak 33 db Neuravnotežen 39 db Uravnotežen

VEZE

Analogni ulazi 2 uravnotežena XRL linija, 4 nebalansirana RCA linija

Ugradnja dodatne HiDac Mk2 ploče je potrebna za omogućavanje ovih ulaza

Digitalni ulazi

1 USB port tipa “B” za PC, 1 SPDIF koaksijalni,

1 SPDIF optički,

Izlazi 1 predizlaz stereo linija Neuravnoteženi RCA

1 predizlaz stereo linija Balansirani XLR

Izlazno pojačanje se može birati u 4 položaja

Može se odabrati predizlazna faza

Dimenzije 693 mm (D) X 450 (Š) X 230 mm (V)

Neto težina: 80 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!