Pathos InPol Legacy

Integrirano stereo pojačalo

  • čista klasa A – dvostruka INPOL tehnologija

  • potpuno uravnoteženo dual-mono pojačalo

  • InPoL Legacy može se pohvaliti većom dinamikom i punim, potpunim, definiranim zvukomNije na zalihi
60.000,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Pathos predstavlja integrirano pojačalo s patentiranom InPoL tehnologijom: InPoL Legacy

Kako je Heritage trebao biti posveta radu Giannija Borinata, suosnivača Pathosa, iskreno priznanje njegovih inovacija i doprinosa svijetu audiofila, na sličan način InPoL Legacy predstavlja idealnu ostavštinu Gaetana Zaninija, suosnivača i vlasnika Pathosa.

Vrhunski dizajn, vrhunska Pathos tehnologija upakirana u integrirano pojačalo, koji filozofiju slušanja koju je tvrtka razvila tijekom 25 godina dovodi do ekstrema, kako u smislu izbora komponenti tako i apsolutne izvedbe ovog remek-djela.

U Pathosu su si postavili ambiciozan cilj: napraviti najbolje Pathos integrirano pojačalo ikad, ono koje će parirati, ako ne i nadmašiti InPower i Adrenalin pojačala snage.

Dizajnirajući novi InPoL Legacy, stoga si ne postavljaju nikakva ograničenja – prvenstveno u pogledu težine i veličine, koje su i ranije pokušavali ograničiti.

Rezultat je veća odlučnost, nikad nagla, ali dobro kontrolirana. Velika odstupanja u intenzitetu osjetljiva su na najmanje varijacije: u usporedbi s drugim Pathos pojačalima, InPoL Legacy može se pohvaliti većom dinamikom i punim, potpunim, definiranim zvukom.

Pathosova filozofija slušanja izražena je u mekom, glatkom zvuku bez zamora. Također su poboljšali nijanse odabirom komponenti izvrsne kvalitete bez ikakvih kompromisa.

Srce InPoL Legacy je patentirana dvostruka InPoL tehnologija, u premoštenoj konfiguraciji, u kombinaciji s cijevnim stupnjem.

InPoL duša

InPoL® (Linear Pump Follower) stvoren je za razvoj stupnja pojačanja bez povratne sprege, s ograničenim izobličenjem i zadovoljavajućim faktorom prigušenja.

U tu svrhu korištena je jedna poluprovodnička komponenta u konfiguraciji sljedbenika, s hipotetskim naponskim pojačanjem = 1 i s velikim strujnim pojačanjem.

Polarizacija je čiste klase A kako bi se izbjegla distorzija križanja. InPoL tehnologija omogućuje povećanje teoretske čiste učinkovitosti klase A s 25% na 50%.

Dvostruka InPoL konfiguracija omogućuje povećanu snagu uz zadržavanje veličine kruga. Pojačalo je potpuno uravnoteženo, što rezultira značajnim smanjenjem šuma i izobličenja.

Pojačanje napona cijevi karakterizira zvuk InPoL pojačala, kao bogat, topao i nikad naporan.

Tehničke značajke

InPoL Legacy je potpuno uravnoteženo dual-mono pojačalo. Napajanje dolazi od Adrenalina i InPowera, s jednim kapacitivnim induktivnim filterom po kanalu. Dva toroidalna energetska transformatora najveća su koja su u Pathosu ikada napravili. Iako su prije uvijek ograničavali veličinu i težinu pojačala, u ovom slučaju ne postavljaju ograničenja.

Kao i cijela struktura InPoL Legacy, napajanje cijevi je zasebno, s toroidnim transformatorom za svaki kanal. Cijevi su u konfiguraciji totem pull, koristeći 2 x ECC803s TungSol i 1 x 6H30 po kanalu. Sva su napajanja stabilizirana, filtrirana i raspršena. Ožičenje izvrsne kvalitete je oklopljeno.

Pasivna glasnoća podešava se niskošumnim preciznim otpornicima pomoću izoliranih relejnih sklopki. Ulazni i izlazni priključci su Neutrik i WBT. InPoL Legacy težak je 140 kg. Kako bi se lako pomicao i instalirao, Pathosovi inženjeri dizajnirali su posebno pakiranje s kotačima.

InPoL Legacy također ima set nosača koji olakšavaju podizanje pojačala i njegovo postavljanje na kućište. Budući da svi ormarići ne mogu podnijeti takvu težinu, Pathos je dizajnirao namjenski ormarić za InPoL Legacy.

InPoL Legacy, ultimativno Pathos integrirano pojačalo.

Sakrij

Tip Referentno stereo integrirano pojačalo - Čista klasa A – dvostruka INPOL tehnologija – potpuno uravnotežena

Epruvete 4 x ECC803 tung-sol

2 X 6H30 Sovtek

Izlazna snaga 2 x 100W@ 8 Ohm

Frekvencijski odziv 2Hz – 100KHz ± 0.5db

Maksimalni ulazni napon 10VRMS

Ulazna osjetljivost 700mVRMS

THD 0,02% @ 1W 1KHz

0,5% @ 100W 1KHz

Omjer S/N > 97dB

Dobitak 31 db Neuravnotežen 25 db Uravnotežen

VEZE

Analogni ulazi 3 uravnotežena XRL linija, 3 nebalansirana RCA linija

Dimenzije 500 mm (Š) X 880 (D) X 300 mm (V)

Neto težina: 140 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!