Q Acoustics 5010

Bookshelf zvučnik

  • novo razvijena 11 cm bas/srednjetonska jedinica

  • visokotonska jedinica potpuno odvojena od ostatka kutije

  • minimalistički suvremeni dizajn dostupan u četiri boje



Na zalihi
325,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Dovoljno malen da zadrži niski profil, ali dovoljno snažnog zvuka da privuče pozornost na sebe. Ako želite nenadmašne performanse od diskretnog, kompaktnog zvučnika koji se lako postavlja, bookshelf zvučnik 5010 odgovara zahtjevima jednako dobro kao što odgovara vašem prostoru.

Nova Q Acoustics 5000 serija stereo zvučnika i zvučnika za kućno kino redefinira kako zvučnik treba izgledati i zvučati. Naglasak je na istinskom napretku u dizajnu pogonskih jedinica uvođenjem vodećeg C3 Continuous Curved Cone profila u srednjetonsku/bas pogonsku jedinicu što izdiže seriju 5000 iznad svoje klase i stvara tehničku platformu za godine koje dolaze.

C3 (izgovara se C-cubed) Continuous Curved Cone dizajn u srednjetonskoj/bas jedinici osigurava glađu integraciju visokih frekvencija s visokotoncem i vrhunsku dinamiku basa. Sofisticiran, čist i suvremen dizajn s tamnom akrilnom pregradom odražava minimalistički profil C3 Continuous Curved Cone profila.

S dizajnom preuzetim iz Serije Concept, ali u novom kućištu, visokofrekventna pogonska jedinica je hermetički zatvorena i mehanički izolirana od prednje pregrade radi zaštite od unutarnjeg pritiska kućišta i rezonancija iz srednjetonske/bas jedinice.

Svi modeli serije 5000 sadrže inovacije akustičnog kućišta koje su prvi put uvedene u Concept seriji, a koje uključuju dizajn visokotonca, Point-2-Point (P2P) učvršćenje i HPE (Helmholtz Pressure Equalizer) tehnologiju cijevi.

Svi modeli zvučnika dolaze u 4 moderne, ali klasične završne obrade koje će upotpuniti svaki životni prostor. Također, predstavljen je novi stilski svjetliji drveni furnir. Visokokvalitetne završne obrade su: Satin Black, Satin White, Santos Rosewood i Holme Oak.

Sakrij

Bas jedinica: 1 x 110 mm

Visokotonska jedinica: 1 x 25 mm

Frekvencijski odziv: 56 Hz – 3o kHz

Nominalna impedancija: 6 ohma

Minimalna impedancija: 3.3 ohma

Osjetljivost: 86.3 dB/w/m

Preporučena snaga pojačala: 15-90 W

Crossover frekvencija: 2.5 kHz

Efektivni volumen: 5.0 L

Dimenzije: 264 x 160 x 263 mm

Težina: 5.6 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!