Q Acoustics 5020

Bookshelf zvučnik

  • novo razvijena 12,5 cm bas/srednjotonska jedinica

  • visokotonska jedinica potpuno odvojena od ostatka kutije.

  • minimalistički suvremeni dizajn dostupan u četiri boje



Na zalihi
400,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Doživite svu veličinu i snagu vaše omiljene glazbe bez da zvučnik dominira vašom prostorijom. Model 5020 je zvučnik za montažu na stalak koji će vas „smjestiti“ u srce glazbe, bez stavljanja sebe u srce vašeg prostora.

Nova Q Acoustics 5000 serija stereo zvučnika i zvučnika za kućno kino redefinira kako zvučnik treba izgledati i zvučati. Naglasak je na istinskom napretku u dizajnu pogonskih jedinica uvođenjem vodećeg C3 Continuous Curved Cone profila u srednjetonsku/bas pogonsku jedinicu što izdiže seriju 5000 iznad svoje klase i stvara tehničku platformu za godine koje dolaze.

C3 (izgovara se C-cubed) Continuous Curved Cone dizajn u srednjetonskoj/bas jedinici osigurava glađu integraciju visokih frekvencija s visokotoncem i vrhunsku dinamiku basa. Sofisticiran, čist i suvremen dizajn s tamnom akrilnom pregradom odražava minimalistički profil C3 Continuous Curved Cone profila.

S dizajnom preuzetim iz Serije Concept, ali u novom kućištu, visokofrekventna pogonska jedinica je hermetički zatvorena i mehanički izolirana od prednje pregrade radi zaštite od unutarnjeg pritiska kućišta i rezonancija iz srednjetonske/bas jedinice.

Svi modeli serije 5000 sadrže inovacije akustičnog kućišta koje su prvi put uvedene u Concept seriji, a koje uključuju dizajn visokotonca, Point-2-Point (P2P) učvršćenje i HPE (Helmholtz Pressure Equalizer) tehnologiju cijevi.

Svi modeli zvučnika dolaze u 4 moderne, ali klasične završne obrade koje će upotpuniti svaki životni prostor. Također, predstavljen je novi stilski svjetliji drveni furnir. Visokokvalitetne završne obrade su: Satin Black, Satin White, Santos Rosewood i Holme Oak.

Sakrij

Bas jedinica: 1 x 125 mm

Visokotonska jedinica: 1 x 25 mm

Frekvencijski odziv: 53 Hz – 30 kHz

Nominalna impedancija: 6 ohma

Minimalna impedancija: 3.3 ohma

Osjetljivost: 87.9 dB/w/m

Preporučena snaga pojačala: 25-100 W

Crossover frekvencija: 2.5 kHz

Efektivni volumen: 56.8 L

Dimenzije: 284 x 180 x 293 mm

Težina: 7.0 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!