Wintory Dual 2

Ocjenjivanje:
90% of 100

In-ear slušalice

  • dvostruke pogonske jedinice

  • trajanje baterije do 5 sati 

  • otporne na vodu i znojRaspoloživo
57,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Dual 2 slušalice koriste hibridni dizajn s dvostrukim Balance Armature pogonskim jedinicama i dinamičkim jedinicama. Balance Armature pogonska jedinica odgovorna je za srednje i niske frekvencije dok je Dynamic (dinamička) pogonska jedinica odgovorna za visoke i ultra visoke frekvencije.

Slušalice pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka zajedno s naprednom Bluetooth 5.0 tehnologijom koja omogućuje brže uparivanje i stabilniju povezivost s radnom udaljenosti do čak 10 metara. Noise cancelling odnosno uklanjanje buke može kristalno čistim prijenosom glasa umanjiti pozadinski zvuk i pružiti vrhunsko iskustvo slušanja.

Kontrole na dodir omogućuju prilagodbu glasnoće, pokretanje ili pauziranje glazbe, prebacivanje na idući ili prethodni audiozapis, odgovaranje na poziv ili odbijanje poziva, aktiviranje Siri glasovne kontrole itd. Slobodno prebacujte između dvostrukog i mono načina rada.

Prijenosno kućište za punjenje kapaciteta 2600 mAh ne samo da puni slušalice već se može koristiti i kao baterija za punjenje mobitela: može jednom napuniti iPhone XS ili puniti slušalice čak 25 puta što pruža dodatnih 130 sati reprodukcije glazbe. Slušalice su otporne na vodu i znoj te su prikladne za sportske aktivnosti  - trčanje, teretanu, aktivnosti na otvorenom... (ne za plivanje) kao i putovanja.

Uparivanje je u potpunosti pojednostavljeno – slušalice će se automatski upariti kada ih izvadite iz kutijice za punjenje. Također, možete koristiti za slušanje jednu slušalicu, dok je druga na punjenju.

Sakrij

• Bluetooth verzija: 5.0
• Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
• Audio kodeki: SBC, AAC (Advanced Audio Coding)
• Trajanje baterije: do 5 sati (ovisno o razini glasnoće i audio sadržaju)
• Baterija kućišta za punjenje: 2600 mAh (može napuniti slušalice približno 25 puta što daje dodatnih 130 sati reprodukcije
• Opseg radne udaljenosti: 10 m

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!