Argon Audio TT-3

Analogni gramofon

  • remenski pogon

  • ravna ručka

  • Ortofon OM5E zvučnicaRaspoloživo
399,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Argon Audio TT-3 gramofon je uređaj koji želite. Lako ga je povezati s vašim zvučnicima ili pojačalom, a svojim će elegantnim dizajnom odmah povećati vaš kulturni status za klasu ili dva.

  • Analogni gramofon na remenski pogon
  • Visokokvalitetna i vrlo lagana aluminijska ruka s odvojivom školjkom za glavu
  • Dolazi s Ortofon OM 5E zvučnicom

Namjerno analogan

TT-3 je dobro izgrađen gramofon. Namjerno je to jednostavan dizajn: u Argon Audiju su se usredotočili samo na ono što čini razliku u kvaliteti zvuka. To znači da su Ortofon zvučnicom, postolje, ploča – sve kvalitetni dijelovi koje ćete obično pronaći samo na mnogo skupljim modelima.

U Argon Audiju učinili su sve što je u njihovoj moći da smanje troškove proizvodnje na TT-3 kako biste za svoj novac dobili što je moguće više kvalitete zvuka. Međutim, našlo se mjesta za neke pametne značajke. Na primjer, možete jednostavno prebaciti između 33 i 45 okretaja u minuti jednostavnim okretanjem gumba. Ako želite nekoliko dodataka, postoji niz dodatne opreme koju možete prilagoditi i obogatiti svoj TT-3. TT-3 dolazi već montiran s MM-zvučnicom, tako da će vam možda trebati RIAA pojačalo da ga povežete sa stereo uređajem. Srećom, Argon Audio nudi stvarno sjajan model: PHONO1 - RIAA (MM) PRETPOJAČALO.

Šarm vinila

Da, vaš se djed vjerojatno s malo previše entuzijazma poziva na stara vremena. Ali ako postoji nešto što je njegova generacija uspjela, to je njihov izbor fizičkih medija. CD-i, kazete, čudni torrentirani MP3-fajlovi s tipom koji suši kosu u pozadini – svi su došli i otišli – vinil je ostao. To je zato što ima čar smiješno velikih diskova, detaljnog postavljanja igle i nedostatka sveznajućeg AI popisa za reprodukciju koji miješa vašu glazbu, koji danas jednostavno ne možete pronaći nigdje drugdje. Ulaganje u gramofon zaista je ulaganje u vaša glazbena iskustva.

TT3 gramofon

Sakrij

Brzine: 33/45 o/min

Zvučnica: (Ortofon OM5e)

Ploča: Aluminij

Postolje: MDF

Ručka od 8,6" od aluminija

Efektivna masa ručke: 21,7 grama

Težina: 6,4 kg

Veličina: 42,0 x 12,1 x 35,4 cm (ŠxVxD)

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!