Astell&Kern ACRO CA1000

Prijenosno pojačalo za slušalice s media playerom

  • Ugrađena baterija – do 10h rada

  • ESS9068AS 4 x DAC

  • Bluetooth 5.0, bežična 24-bit reprodukcija (Qualcomm® aptX™ HD, LDAC)Na zalihi
2.490,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Pojačalo za slušalice koje kombinira funkcije i prenosivost pojačala visokih performansi i DAP-a temeljeno na Astell&Kern temeljnoj filozofiji pružanja originalnog zvuka. Postavlja novi standard za pojačala za slušalice pružajući jasan i snažan zvuk uz značajke koje se ne mogu naći ni na jednom drugom pojačalu za slušalice.

Podržava 4 razine postavki pojačanja pa se gotovo sve slušalice mogu dovesti u optimalno stanje. Krug za podešavanje pojačanja implementiran u CA1000 može pokretati čak i slušalice visoke impedancije bez degradacije kvalitete zvuka uz maksimalnu izlaznu vrijednost od 15 Vrms.

Pojačalo ima velik izbor izlaza: 3.5-mm, 6.35-mm neuravnoteženi, 2.5-mm i 4.4-mm uravnoteženi izlazni priključci za razne modele slušalica. Također se može koristiti kao HiFi audio sustav povezivanjem uređaja pomoću različitih digitalnih ulaza/izlaza (optički, koaksijalni, USB-C) i analognih ulaza/izlaza (RCA).

Opremljeno je s četiri ES9068AS DAC-a, pružajući savršene mogućnosti dekodiranja s Astell&Kern tehnologijom krugova pojačala. Uživanje u omiljenoj glazbi moguće je uz podršku za DSD512 i 32-bitnu/384 kHz PCM reprodukciju uz koju se mogu čuti svi detalji bez izobličenja.

Pojačalo je opremljeno baterijom velikog kapaciteta od 8400 mAh za pružanje vrhunski čistog zvuka bez izobličenja bez potrebe za zasebnim priključkom za napajanje. Kako bi se riješio problem relativno smanjenog vremena reprodukcije zbog male veličine i snažnog izlaza, ispitani su svi dijelovi povezani s napajanjem, a strujni krug je redizajniran nekoliko puta. Rezultat je kontinuirana reprodukcija više od 10 sati.

Pojačalo sadrži USB-PD 2.0 punjenje koje podržava 9V/3A za brže punjenje. Kada se koristi s USB-C adapterom koji podržava USB-PD 2.0 brzo punjenje, CA1000 se može napuniti do 50% u jednom satu i potpuno napuniti za oko 2,5 h. Tehnologija Crossfeed miješa dijelove izvornog signala iz jednog kanala i šalje taj signal na suprotni kanal s vremenskom razlikom kako bi se centrirala zvučna slika.

Najnovija verzija Bluetootha pruža visoku razinu kvalitete zvuka uz pogodnost bežične reprodukcije na slušalicama. Bluetooth 5.0 ima veću brzinu prijenosa, veći domet i stabilniju bežičnu vezu u usporedbi s Bluetoothom 4.2. Podržani su i LDAC i aptX HD kako bi se audiofilima pružio najbolji mogući bežični zvuk.

Nova funkcija BT Sink povezuje CA1000 s vanjskim uređajem putem Bluetootha, slično spajanju pametnog telefona s Bluetooth zvučnikom. Glazba s vanjskog uređaja poput pametnog telefona sada se može reproducirati na ovom pojačalu u visokoj kvaliteti pomoću funkcije BT Sink.

Astell&Kern proizvodi primjenjuju štitnike tako da buka i elektromagnetske smetnje koje se javljaju kada određeni dijelovi ne rade, ne utječu na audio blok. S CA1000 pojačalom su otišli korak dalje primjenom visoko vodljive, hiper čiste posrebrene ploče na postojeće štitnike za savršenu zaštitu koja pruža izvrsne audio performanse.

Još jedna nova funkcija AK File Drop čini prijenos datoteka lakšim i praktičnijim. Koristeći AK File Drop, možete bežično prenositi datoteke putem osobnog računala, pametnog telefona ili FTP programa koji se nalazi na istoj mreži. Upravljanje glazbenim datotekama sada je moguće uz bežično rješenje bez kabela.

Aluminijsko kućište i kotači proizvedeni CNC preciznošću predstavljaju Astell&Kern kohezivnu tehnologiju te su čvrsti i fino obrađeni. Atipičan „trokutasti“ dizajn, kao i čvrst dizajn kotača spojeni su s prenosivošću i intuitivnom upotrebom. Kao prijenosni AMP, zakrivljena površina i dizajn bočne strane sprečavaju guranje uređaja rukom dok ga držite u jednoj ruci.

Pojačalo ima nagibni zaslon koji se može podesiti u optimalan položaj ovisno o tome gdje se nalazi. Zaslon se može podesiti do 60 stupnjeva kako bi odgovarao vašem okruženju. Dizajn kotača za glasnoću kreiran je za precizno podešavanje glasnoće.

Sakrij

Materijal: aluminij

Boja: Moon Silver

Ekran: 4.1-inčni 720 x 1280 touch screen

Podržani audio formati: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA

DAC: ESS ES9068AS x 4 (Quad DAC)

Izlazi za slušalice: neuravnoteženi (3.5-mm, 6.35-mm), uravnoteženi (2.5-mm, 4.4-mm)

Analogni ulazi/izlazi: RCA x 1 / RCA x 1

Digitalni ulazi/izlazi: koaksijalni, optički, USB-C / optički (3.5-mm), USB-C

WiFi, Bluetooth 5.0

Dimenzije: 104.9 x 45 x 148.8 mm

Težina: cca 919 g

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!