Astell&Kern Acro CA1000T

Prijenosno pojačalo za slušalice s media playerom

  • Cjevni pojačivač zvuka

  • ESS9039MPRO  dual DAC – prvi put u upotrebi

  • Dual Vacuum Tube pojačaloNa zalihi
2.790,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Acro CA1000T je višenamjenski uređaj koji može reproducirati izvore zvuka ultra visoke kvalitete i pružiti različite ulazno/izlazne mogućnosti. Snažno pojačalo za slušalice i Astell&Kern tehnologija TERATON ALPHA čine ga svestranom opcijom za dom ili ured. Koristeći optimalnu snagu baterije, nudi ultravisoku kvalitetu zvuka bez potrebe za priključkom na mrežno napajanje.

Acro CA1000T nadilazi ograničenja fiksnog pojačala za slušalice sa svojim idealnim Head-Fi audio sustavom koji se može postaviti gdje god želite te može raditi neovisno o internom baterijskom napajanju. Nudi detaljan zvuk iz slušalica zahvaljujući ugrađenom pojačalu za slušalice velike snage koje ne zahtijeva povezivanje s drugim uređajima. To je sveobuhvatni Head-Fi audio sustav koji pruža odličnu povezanost s vanjskim audio uređajima i zvučnicima zahvaljujući raznolikom rasponu ulazno/izlaznih priključaka što omogućuje jednostavno uživanje u mrežnoj audio reprodukciji i glazbenom streamingu.

Izlazni priključak koji se nalazi na prednjoj strani uređaja kompatibilan je s nizom veličina tako da se mogu spojiti različite slušalice uključujući varijante s niskom i visokom impedancijom. Priključak od 3.5-mm može se koristiti kao optički izlaz.

Uravnoteženi Mini XLR i neuravnoteženi RCA izlaz sa sklopovima koji minimiziraju šum i izobličenje nude najbolji zvuk pojačalu i vanjskim audio uređajima kroz lineout te mogu bez napora podržavati aktivne zvučnike. Može primati signale s raznih vanjskih uređaja putem svojih koaksijalnih i optičkih digitalnih ulaza kao i analognog ulaza od 4.4-mm pa audiofili mogu složiti svoj savršeni audio sustav.

Također podržava USB-C DAC funkcionalnost. Uživajte u savršenom zvuku s MAC i Windows računala, a podržana je i mrežna reprodukcija kao što je AK Connect i Roon Ready te razne streaming aplikacije putem visokokvalitetnog Bluetootha i Dual-Band WiFi-ja.

Podržava 4 razine postavki pojačanja pa se gotovo sve slušalice mogu dovesti u optimalno stanje. Krug za podešavanje pojačanja implementiran u CA1000T može pokretati čak i slušalice visoke impedancije bez degradacije kvalitete zvuka uz maksimalnu izlaznu vrijednost od 15 Vrms.

Poseban prilagođeni dizajn smanjuje mikrofonsku buku koju mogu uzrokovati vanjski udarci i vibracije. Kako bi se riješio strukturni problem vakuumskih cijevi gdje se mikrofonski šum stvara čak i od najmanjih udaraca ili vibracija, u Astell&Kernu su razvijali nove dizajne i proveli temeljite preglede i testiranja tijekom izrade prototipa. Obje strane vakuumske cijevi pričvršćene su fleksibilnim silikonskim poklopcima kako bi se udarci sveli na najmanju mjeru, a koristi se magnetska sila za fizičko odvajanje od PCB-a, nudeći veću stabilnost i izolaciju. Astell&Kern je posvećen dizajnu malih elemenata i aspekata koji stvaraju nenadmašne razlike u usporedbi s konkurencijom.

Tehnologija Crossfeed miješa dijelove izvornog signala iz jednog kanala i šalje taj signal na suprotni kanal s vremenskom razlikom kako bi se centrirala zvučna slika. CA1000T podržava USB P.D 2.0 punjenje s 9V/3A i pruža 11 sati kontinuirane reprodukcije kada je potpuno napunjeno. Zbog dugotrajnog priključenja na napajanje tijekom spajanja na različite audio uređaje, dugotrajno punjenje može skratiti trajanje baterije.

Ovo pojačalo ima značajku načina zaštite baterije koja pomaže u produljenju vijeka trajanja baterije. Kada je uključen način zaštite baterije, baterija se puni do 85%, zatim se punjenje zaustavlja. Ako baterija padne ispod 80%, ponovno će se početi puniti i napuniti do 85%.

Još jedna nova funkcija AK File Drop čini prijenos datoteka lakšim i praktičnijim. Koristeći AK File Drop, možete bežično prenositi datoteke putem osobnog računala, pametnog telefona ili FTP programa koji se nalazi na istoj mreži. Upravljanje glazbenim datotekama sada je moguće uz bežično rješenje bez kabela.

Nova funkcija BT Sink povezuje CA1000 s vanjskim uređajem putem Bluetootha, slično spajanju pametnog telefona s Bluetooth zvučnikom. Glazba s vanjskog uređaja poput pametnog telefona sada se može reproducirati na ovom pojačalu u visokoj kvaliteti pomoću funkcije BT Sink.

CA1000T nasljeđuje oblik i stil od prethodnog modela, CA1000, uz suptilni redizajn kako bi bolje predstavio poboljšane snažne performanse. Odabrana je tamnija boja kako bi se ublažila povećana složenost dijelova kao što su tipka pojačala i gornje staklo za osvjetljenje dajući mu dojmljiviju estetiku dizajna u usporedbi s CA1000.

Dizajn kotača za glasnoću koji je ključno AK sučelje ima blagi promjer koji se širi. Prsten zlatne boje promijenjen je iz aluminija u nehrđajući čelik kako bi dizajnu dodao dašak luksuza te mu daje intenzivniji odsjaj. Također, pojačalo ima nagnuti zaslon koji se može podesiti samo blagim dodirom, ali je i dalje dovoljno težak da čvrsto stoji na stolu. Može se podesiti do 60 stupnjeva kako bi odgovarao vašem okruženju i željenom kutu gledanja.

Sakrij

Materijal: aluminij

Boja: Rich Gray

Ekran: 4.1-inčni 720 x 1280 touch screen

Podržani audio formati: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA

DAC: ESS ES9039MPRO x 2 (Dual DAC)

Izlazi za slušalice: neuravnoteženi (3.5-mm, 6.35-mm), uravnoteženi (2.5-mm, 4.4-mm)

Analogni ulazi: 4.4-mm x 1

Analogni izlazi: XLR (stereo par) x 1, RCA (stereo par) x 1

Digitalni ulazi: koaksijalni, optički, USB-C

Digitalni izlazi: 3.5-mm optički, USB-C

WiFi, Bluetooth 5.0

Vrsta baterije: 3.8V 100 mAh litij-polimerna

Vrijeme punjenja: cca 5 h

Vrijeme reprodukcije: cca 11 h

Dimenzije: 104.9 x 45 x 155.8 mm

Težina: cca 980 g

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!