Marantz CD6006 CD Player

Marantz CD6006 CD Player

Availability: Trenutno nije na zalihi

EOL PROIZVOD - VIŠE NIJE MOGUĆE NARUČITI

Cd player koji postavlja nove standarde za sve zahtjevne slušatelje glazbe koji traže još rafiniraniji Marantz zvuk. Edited 25.09.2021.

Stara cijena: Standardna cijena: 3.500,00 kn

Special Price 2.750,00 kn 12 rata 229,17 kn na mjesec

(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

CD-player CD6006 pojavljuje se istovremeno s pojačalom PM6006 i mrežnim playerom NA6006 te u srednjoj klasi zajedno postavljaju nove standarde za sve zahtjevne slušatelje glazbe koji traže još rafiniraniji Marantz zvuk.

Novi model je fino ugođena sprava s još više specijalno odabranih elektroničkih komponenata u usporedbi s prethodnikom CD6005, te novo razvijenim sklopovima. Predimenzionirano napajanje hrani i digitalne i analogne sklopove, a za konverziju digitalnih u analogni signal zadužen je DAC visoke kvalitete CS4398.


Signal je pogonjen do pozlaćenih konektora putem Marantzovih posebnih pojačala malog signala HDAM-SA2. Za ljubitelje prijenosnih uređaja, CD6006 kroz svoje odlične DA konvertere svira MP3, WMA, WAV i AAC datoteke s USB medija ili izravno s raznih iDevicea.

I još jedna stvar – CD6006 ima potpuno novo, kompleksno pojačalo za slušalice s podešavanjem pojačanja, što je različito od podešavanja glasnoće, pa se na njemu može fino regulirati glasnoća raznih slušalica. Za još bolju eliminaciju vibracija, napravljene su nove nožice veće krutosti.

A kao pogodnost za vlasnike dueta CD6006/PM6005, daljinski upravljač je isti za oba uređaja. Novi CD6006 je savršen izbor za ljubitelje glazbe koji žele odličan zvuk po povoljnoj cijeni.

Video (1)

Video

Recenzije (6)

Recenzije

Classica Magazine - France 
Marantz CD6006 won prestigious CHOC HIFI Award.

"The CD6006 offers a very fine and detailed music reproduction. It will indeed let you hear infinite nuances, the trills of a stringed instrument, the reverberation of a room, and the singer who catches his breath – all this with a perfectly built sound stage. A safe bet."


Choc HiFi Award

Recenzije kupaca 6 item(s)

Untitled
Odličan CD player
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Dražen / (Poslano 11.4.2020.)
moja preporuka!
Ovo je smijarija od cijene za ovakvu spravu,nemam riječi,tolika kvaliteta u zvuku,izradi,jednom riječju vrhunski proizvod
Kvaliteta
Cijena
Recenzirao davor uvodić,split / (Poslano 31.1.2020.)
Odličan CD player za cijenu
Odličan CD player za ovu cijenu. Tražio sam po internetu i mislim da se bolja cijena ne može naći, kad se uračuna i dostava. Osim toga ovdje je omogućeno plaćanje na rate kao dodatna pogodnost.
Imam pojačalo Marantz PM6006, a ovaj CD player se savršeno uklapa u kombinaciju, što kvalitetom, što dizajnom.
Kvaliteta
Cijena
Recenzirao Denis / (Poslano 22.12.2018.)
Untitled
Za mene je ovo savršen cd player!!! CD6006 uparen sa PM6005 za te novce sumnjam da ima bolje!!! Imao sam do sada pozamašan broj cd playera i pojačala i niti jedan nije mogao konkurirati u zvuku ovom Marantzu CD6006.Perfektan zvuk sa obiljem detalja, precizan zvuk i odličan bas. Preslušavam kolekciju 80-te i ne mogu vjerovati što sve izvlači iz muzike. Od Originala do MP3-a sve genijalno. Da se razumijemo za naše standarde i dalje za većinu nas nedostižno ali vjerujte mi vrijedi svake lipe i svake rate. Sonus Art-u hvala puno na brzoj realizaciji i dostavi ;) Obožavam ovaj tandem i konačno sam počeo uživati u zvuku. LP
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Zoran / (Poslano 20.11.2018.)
Untitled
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Željko / (Poslano 23.3.2017.)
dobar zvuk za malo novaca
vrhunska roba za svoj novac,prije ovog cd playera imao sam model marantz cd 6004 i u svim aspektima zvuk novijeg modela je poboljšan,sviđa mi se i kvaliteta izrade koja je na visokom nivou
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao IVAN / (Poslano 15.11.2016.)

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• CD kompatibilnost: CD / CD-R/RW / WMA / MP3 / AAC
• CD-Text / ID3 Tag / WMA Meta Tag / AAC
• iPod / iPhone kompatibilni USB utor
• Transformatori: Toroidal
• Audio komponente visoke kvalitete
• Komponente rađene samo za ovaj uređaj
• Simetrični raspored elektroničkih komponenata
• Dodatne metalne ploče za čvršće kućište
• Digital out isključivanje

Vezani blog postovi

Više