Marantz STEREO 70s donosi vrhunski TV zvuk

Svi postovi
Marantz Stereo 70S Donosi Vrhunski Tv Zvuk

Zvučno iskustvo u tankom, elegantnom dizajnu

Marantz, vodeći audio brand u industriji, nastavlja svoje 70-godišnje naslijeđe stvaranja luksuznih zvučnih iskustava uvođenjem potpuno novog STEREO 70s 2-kanalnog Hi-Fi prijemnika. Dizajniran da radi poput pojačala pune veličine, tanak i prepoznatljiv dizajn STEREO 70s uzdiže svaki dom i usklađen je s prepoznatljivim toplim, bogatim i detaljnim zvukom koji entuzijasti i ljubitelji luksuza očekuju od Marantza.

 

STEREO 70s odlikuje vrhunska izrada i bezvremenski stil Marantza dok integrira najnoviju audio tehnologiju kako bi pružio vrhunsko iskustvo slušanja kod kuće, uključujući:

  • Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAMs), razvijeni da dramatično nadmaše tradicionalna operativna pojačala temeljena na čipu koja se nalaze u konvencionalnim audio proizvodima kako bi se osigurao najglazbeniji zvuk.
  • Odvažna izvedba i kvaliteta zvuka pojačala pune veličine iz kompaktne šasije visoke 11 cm koja štedi prostor i stane tamo gdje konvencionalne komponente ne mogu. Povežite do dva para zvučnika, koji se mogu reproducirati odvojeno ili zajedno.
  • Šest HDMI ulaza, uključujući tri koja su kompatibilna s 8K, i HDMI izlaz koji podržava ARC, kako bi se osigurala povezanost s trenutnim i budućim komponentama za video sadržaje i gaming.
  • Kompatibilnost s 192kHz 24-bitnim digitalnim audio i DSD datotekama, pružajući entuzijastima pristup najpreciznijem dostupnom digitalnom dekodiranju visoke rezolucije.
  • HEOS® ugrađena tehnologija koja korisnicima omogućuje pristup njihovim omiljenim streaming sadržajima i uživanje u glazbi u cijelom domu kada su povezani s drugim uređajima koji podržavaju HEOS.

   
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!