Predstavljamo Marantz MODEL M1 ultimativno kompaktno, svestrano bežično streaming pojačalo

Predstavljamo Marantz Model M1 Ultimativno Kompaktno, Svestrano Bežično Streaming Pojačalo

Marantz, jedno od najcjenjenijih imena u audio industriji s više od 70 godina iskustva, s ponosom predstavlja svoje potpuno novo bežično streaming pojačaloMODEL M1.

Ultrakompaktni, svestrani i visokoučinkoviti MODEL M1 nova je generacija bežičnog streaming pojačala koje je pomno projektirano za pružanje izvrsnog zvuka iz širokog spektra glazbenih streaming usluga. Zahvaljujući svojim analognim i digitalnim ulaznim utičnicama, može se spojiti i na fizičke izvore glazbe i na vaš TV. 

Ovaj fleksibilni dizajn i sveobuhvatan skup značajki potpomognuti su naslijeđem, inženjerskom vještinom i poznatom zvučnom ekspertizom vodeće svjetske audio marke, osiguravajući da je MODEL M1 jedinstveno pozicioniran na tržištu kao bežično streaming pojačalo koje se sviđa i onima koji prvi put kupuju HiFi i iskusnim audio entuzijastima. 

  • 2x 100 W pojačanje, 8 ohma, 20 Hz – 20 kHz
  • 192/24 podrška za glazbu visoke rezolucije
  • 2,4 GHz, 5,6 GHz i 6 GHz bežično plus gigabitna žična mrežna povezivost
  • stereo RCA ulaz x1, HDMI eARC x1, USB-A x1
  • ugrađeni HEOS uključujući Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect i podršku za brojne usluge streaminga
  • izlaz subwoofera s potpunom funkcionalnošću podešavanja

Moć impresioniranja

MODEL M1 ima snagu i kvalitetu koja odgovara širokom rasponu zvučnika, od kompaktnih dizajna do visokih samostojećih zvučnika, ili ako želite, stropnih ili zidnih zvučnika. Njegovo pojačalo velike snage vrlo je učinkovito i nudi 100 W stereo izlaza s fenomenalno niskim izobličenjem – samo 0,005% THD-a putem njegovih digitalnih ulaza, brojka koja se obično nalazi u pojačalima koja koštaju puno više. Ako želite, možete dodati subwoofer za 2.1-kanalno iskustvo, a napredne opcije konfiguracije MODELA M1 omogućuju neovisno potpuno podešavanje frekvencija visokopropusnog i niskopropusnog filtra, uz +/-15dB podešavanja razine subwoofera.

Ovo snažno pojačanje nadopunjeno je potpunom podrškom za glazbu visoke rezolucije. Mnoga kompaktna digitalna pojačala ograničena su na 16-bitnu/44,1 kHz rezoluciju CD-kvalitete, ali MODEL M1 podržava potpuno glazbeno iskustvo visoke rezolucije putem usluga streaminga, vaše mreže ili čak USB-a, uključujući 24-bitnu/192kHz PCM podršku i mogućnost za DSD. Kako bi se osiguralo da se ti signali visoke razlučivosti isporučuju u najboljoj mogućoj kvaliteti, MODEL M1 radi u digitalnoj domeni od kraja do kraja. Ovo pojednostavljuje protok signala i eliminira pogreške uzrokovane jeftinim DAC-ovima koji se obično nalaze u tradicionalnom HiFi-ju. To također znači da svi izvori iskorištavaju moćne ugrađene DSP tehnologije, uključujući Marantz Music Digital Filtering (MMDF), prvi put razvijen za CD playere referentne razine i dizajniran da osigura karakterističnu toplinu i muzikalnost bilo kojeg Marantz proizvoda. 

Visoka rezolucija, na vaš način

Kako god želite slušati, MODEL M1 vas pokriva. Koristite HEOS aplikaciju za pristup svim glazbenim uslugama dostupnim na HEOS platformi, uključujući ažuriranja koja će uskoro biti objavljena za TIDAL i Roon Ready podršku.

Uz HEOS, MODEL M1 podržava Bluetooth, Spotify Connect i AirPlay2, osiguravajući širokopojasni bežični streaming glazbe za gotovo svaki sadržaj kojem želite pristupiti i s gotovo svakog uređaja. Možete čak i reproducirati zvuk s lokalno spojenog USB-A pogona, čineći ovaj kompaktni proizvod elektranom povezanog, streaming i mrežnog zvuka visoke rezolucije.

Ako više volite zvuk vinila, možete se čak spojiti na kompatibilni gramofon preko RCA analognih ulaza na razini linije MODEL M1.

Otkucaj srca vašeg doma

Kada ne slušate glazbu, MODEL M1 je savršena alternativa soundbaru ili AVR-u za visokokvalitetno gledanje TV-a. Njegov uključeni eARC HDMI ulaz znači jednostavnu kontrolu s jednim daljinskim upravljačem nad razinama glasnoće sustava i upravljanjem napajanjem pomoću slušalice priložene uz TV. Ugrađeno Dolby Digital+ dekodiranje podržava najnovije audio kodeke koji se obično koriste u televizijskim uslugama emitiranja i streaminga u visokoj kvaliteti, a niz korisnih funkcija prilagodbe osigurava optimizirano iskustvo što god i kad god gledate. To uključuje opciju Dialogue Enhancer kako bi se glasovi lakše razaznali pri slušanju na niskim razinama glasnoće, plus virtualni način rada koji koristi Dolby obradu za generiranje velikog, trodimenzionalnog zvučnog polja samo iz sadržaja stereo zvuka – savršeno za domove u kojima veći surround zvučni sustav pune veličine jednostavno nije opcija. 

Vrhunska kvaliteta u svakoj prostoriji

Naravno, MODEL M1 može dijeliti vašu HEOS glazbu u vašem domu s drugim proizvodima koji podržavaju HEOS u Marantz portfelju, uključujući i stereo i AVR komponente, tako da je Marantz kvaliteta zvuka za cijeli dom (skalabilna do 32 diskretne zone) sama po sebi jednostavna . Naravno, također se može udružiti s drugim modelima MODEL M1, a njegov kompaktni dizajn znači da se mogu instalirati dvije jedinice jedan do drugoga u standardnom stalku za opremu od 48 cm, ako to želite. Njegovo učinkovito pasivno upravljanje toplinom znači da nema nametljive buke ventilatora ili problema s nakupljanjem topline u ormarićima, a navojna montažna točka na stražnjoj strani pojačala znači da jedinicu možete instalirati čak i na zidni nosač ako je potrebno.

HEOS aplikacija daje potpunu kontrolu nad funkcionalnošću MODEL M1 čak i kada je pojačalo instalirano izvan vidokruga, ali za opsežniju integraciju u prilagođena instalacijska okruženja, MODEL M1 je također kompatibilan sa širokim rasponom kontrolnih sustava trećih strana, uključujući brendove poznate u industriji kao što su Crestron, Control4 i URC. HEOS također nudi IR učenje, tako da možete koristiti i druge marke daljinskih upravljača, ako želite.

Novi MODEL M1 donosi Marantz glazbenu izvrsnost bez napora, bilo da slušate glazbu, gledate TV ili dijelite svoju glazbu u cijelom domu.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!