QED Performance Audio 40i 0.6m

Audio analogni interkonekcijski kabelNije na zalihi
59,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Audio 40i
Performance Audio 40i s tehnologijom QED Solid Complementary Conductor™

Performance Audio 40i temelji se na prednostima originalnog Performance Audio 40 i pruža još ugodniji i uvjerljiviji zvuk - bez utjecaja na njegovu nevjerojatnu vrijednost za novac.

Koristeći načela postavljena u svom Genesis Reportu koji definira industriju, kao i neke zapanjujuće originalne tehnologije (uključujući revolucionarne čvrste komplementarne vodiče), QED je stvorio interkonekciju koja postavlja isto toliko udaljenosti između sebe i svoje nominalne konkurencije koliko i originalna Performance Audio 40 napravio je prije više od šest godina.

Tehnologija čvrstog komplementarnog vodiča
Ispod PVC plašta, oklopa od pletene folije, feritnog plašta i pjenastog polietilenskog dielektrika nalaze se dva puna, električki izolirana i bez kisika bakrena vodiča različitih promjera. Korištenje dva potpuno odvojena vodiča (jedan bakreni, jedan posrebreni) za prijenos audio signala pruža najcjelovitiji, najmanje ugrožen put za putovanje audio informacija. Rezultirajući zvuk uživa veću skalu i trodimenzionalnost nego što je to bilo prije moguće postići s interkonekcijom ove cijene i pomaže QED-u da održi reputaciju inovatora i lidera u klasi.


Feritni omotač
Feritna izolacija pruža mjerljiva poboljšanja u količini visokofrekventnog signalnog šuma koju odbija kabel i količini relevantnih signalnih izgubljenih informacija. Poboljšana točnost visokofrekventnog prijenosa impulsa pozitivno utječe na vrijeme i na dinamiku na širokoj i niskoj razini.


Samo slušaj
Performance 40i ima brojne tehnološke značajke, a mi smo uvjereni da predstavlja nevjerojatnu vrijednost za novac. Najlakši način da shvatite na što mislimo je da ga sami čujete na djelu - uvjereni smo da će vam se više svidjeti nego bilo koji alternativni kabel po bilo kojoj cijeni.

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!