QED slavi 50 godina s posebnim izdanjem kabela

Qed Slavi 50 Godina S Posebnim Izdanjem Kabela

QED Golden Anniversary XT

QED slavi svoju 50. obljetnicu u velikom stilu, predstavljanjem svog Golden Anniversary XT kabla za zvučnike. Predstavljajući vrhunac pet desetljeća predanog i opsežnog istraživanja, inženjeringa i audio stručnosti, Golden Anniversary XT zvučnički kabel idealna je nadogradnja za svakog HiFi entuzijasta koji želi iskusiti zvučne prednosti vrhunskog zvučničkog kabela.

Pet desetljeća pedigrea audio inženjerstva

QED već pet desetljeća dizajnira i proizvodi analogne i digitalne kabele koji su vodeći u klasi i nagrađivani - a Golden Anniversary XT najnovija je demonstracija stručnosti tvrtke.

Quality Electronic Design (QED) osnovali su 1973. napredni HiFi entuzijasti, Bob Abraham i Ian Vine. Tvrtka se sada smatra najboljim proizvođačem kabela, nakon što je izdala QED 79 Strand, široko priznat kao prvi "specijalizirani" kabel za zvučnike na svijetu. Ovaj je proizvod pokazao kako kabeli mogu imati opipljiv utjecaj na audio performanse.

Uslijedio je QED-ov Genesis Report o dizajnu kabela zvučnika. Ovo istraživanje je uspostavilo znanstveno dokazane principe, koji vrijede danas, kao što su vrijedili i  prije 28 godina i unaprjeđuju sve dizajne QED kabela, uključujući pionirsku X-Tube™ tehnologiju koja omogućuje preciznu i dosljednu isporuku signala u cijelom frekvencijskom rasponu.

"(Zaključak) Golden Anniversary XT kabel pruža izvanredne performanse po vrlo razumnoj cijeni."

Hi-Fi Choice, 5 Stars, Recommended Award

 

"QED Golden Anniversary XT kabeli za zvučnike su fantastična opcija za traženu cijenu - kvaliteti izrade, završetku i ukupnoj kvaliteti zvuka vrlo je teško zamjeriti."

Ecoustics Review

 

Ključne značajke

  • NOVA X-Tube™ Plus tehnologija kombinira X-Tube™ s Aircore™ kako bi pružila ujednačenu, dosljednu izvedbu u cijelom zvučnom rasponu frekvencija.

  • Izuzetno čisti Ohno kontinuirano lijevani bakar i mješavina vodiča od 99,999% bakra bez kisika pomaže u poboljšanju putanje signala i zadržavanju signala.

  • Ultra-ujednačena dielektrična izolacija s malim gubicima povećava učinkovitost i smanjuje gubitak signala.

  • Airloc™ Forte banana utikači koriste sustav hladnog zavarivanja za trajno pričvršćivanje na kabel radi poboljšanog kontaktnog područja i smanjenog otpora.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!