QED Performance - Premium HDMI kabel

QED Performance - Premium HDMI kabel

Nije na zalihi
37,00 € /kom

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Temeljem iskustva stečenog na dizajnu prethodnih eFLEX kabela, u QED-u su uspjeli dodatno smanjiti promjer ovog HDMI kabela kako bi se poboljšala njegova fleksibilnost i istovremeno zadržala njegova sposobnost prijenosa 4K 60 video zapisa.

QED kabeli su oduvijek za povezivanje koristili ARC (Audio Return Channel), čak i prije nego je to bio zahtjev HDMI organizacije, a od uvođenja specifikacije HDMI 1.4, 2009. godine, usredotočeni su na proizvodnju najvišeg standarda kabela „High Speed with Ethernet“. Ta činjenica je omogućila podršku novog HDMI 2.0 standarda prije nekoliko godina i certifikaciju kabela za uporabu 4K 60.

Premium certifikacija potrošaču garantira minimalni standard performansi za dvije najpopularnije duljine kabela: 1,5 m i 3 m. HDR podrška također je predstavljena s HDMI standardom 2.0. te pruža veći omjer kontrasta i osvjetljenja kako bi se dobila veća glatkoća slike i više detalja. Srodna tehnologija koja se obično povezuje s HDR-om je Wide Color Gamut (WCG) koja nudi proširenu paletu boja.

Novi asortiman kabela odlikuje vrlo tanak i fleksibilan dizajn. Prošla su vremena glomaznih HDMI kabela, a Performance seriju karakterizira elegantna crna boja s maksimalnim promjerom od samo 6 mm kako bi se osiguralo da je prikladna za upotrebu s najtanjim televizorima. Smanjujući promjer kabela nije ugrožena čistoća vodiča koji se koriste. I dalje su izrađeni od 99,99 % bakra bez kisika.

QED Performance - Premium HDMI kabel
Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!