QED Performance Ultra High Speed HDMI kabel 3m

Najnapredniji QED-ov HDMI kabel do sada.

Nije na zalihi
52,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Ultra High Speed HDMI

Dizajniran za rukovanje visokokvalitetnim, nekomprimiranim 8K videom pri brzini do 60 sličica u sekundi, ovaj pojedinačni HDMI 2.1 kabel pristupačan je prijedlog vrhunske kvalitete za sve predane entuzijaste kućnog kina.

Inženjerski rodovnik
QED projektira i dizajnira vrhunske analogne i digitalne kabele više od 45 godina, a njegov novi Performance Ultra High Speed ​​HDMI 2.1 kabel temelji se na rezultatima iscrpnog istraživanja dizajna kabela tvrtke od 1995. godine.

Podržava puni 8K video sadržaj
Podržavajući najnoviji HDMI 2.1 standard, ova nova specifikacija definira najbržu brzinu prijenosa podataka temeljenu na bakru ikada zamišljenu, podižući maksimalnu propusnost sa 16 Gb/s prethodnog standarda Premium kabela (HDMI 2.0) na 48 Gb/s za podršku nekomprimiranih video razlučivosti do 8K @ 60Hz (4:2:0) s 12-bitnim HDR-om. Kabel će također prenositi nekomprimirani 4K@120Hz video, dok isporučuje obećanu maksimalnu komprimiranu video rezoluciju do 10K@120Hz. Konačno, Dynamic HDR i Enhanced Audio Return Channel (eARC) također su podržani bez obzira koju marku ili kombinaciju HDMI 2.1 kompatibilne opreme koristite.

Dizajn kabela s trostrukom zaštitom
QED Ultra High Speed ​​HDMI kabeli moraju se podvrgnuti strogom obaveznom testiranju u ovlaštenom centru za testiranje HDMI Foruma, ne samo da bi se uspostavila kompatibilnost s novim video standardima 2.1, već i kako bi se osigurala niska razina elektromagnetskog zračenja, kako bi se smanjila mogućnost smetnji s bežične mreže, streaming media playera, Bluetooth uređaja i mobilnih telefona. To se ostvaruje kroz QED-ov dizajn trostruke zaštite koji dodatno štiti od smetnji za optimalnu kvalitetu signala.

eFlex dizajn
Ovaj kabel je dizajniran da bude što tanji i fleksibilniji. Prošli su dani velikih glomaznih HDMI kabela i novi Performance Ultra High Speed ​​HDMI karakterizira elegantna crna boja s maksimalnim promjerom od samo 6,3 mm (1,5 m)/7,3 mm (3,0 m) kako bi se osiguralo da je prikladan za korištenje s najtanjim televizorima. U smanjenju promjera kabela nije ugrožena čistoća vodiča koji se koriste, a koji su još uvijek izrađeni od 99,999% bakra bez kisika.

Podržava nekomprimirane video rezolucije do 8K@60Hz (4:2:0)
Podržava nekomprimiranu video rezoluciju 4K@120Hz
Podržava HDR
Podržava poboljšani povratni audio kanal (eArc)
Unatrag kompatibilan sa HDMI 2.0b i 1.4b standardima
Podržava HDCP 2.2 za stvaranje sigurne veze između izvora i zaslona
99,999% bakreni vodiči bez kisika

Sakrij
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!