QED Reference Audio 40 - analogni/interkonekcijski kabel 1m

Analogni/interkonekcijski kabel duljine 1 metar

Nije na zalihi
159,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Audio 40 serija kabela predstavlja novi koncept dizajna analognih kabela iz QED-a. Konop kabela dizajniran je prvenstveno za mali kapacitet jer su ga u QED-u prepoznali kao značajan faktor koji dovodi do visokog stupnja vjernosti stvarajući snažan zvuk.

Complementary Conductor tehnologija koja daje visokofrekventne detalje i Analoc tehnologija za maksimiziranje integriteta signala u kombinaciji rezultiraju najinovativnijom interkonekcijskom vezom koju je QED ikad stvorio. Complementary Conductor inovacija koristi dva vodiča različitih promjera za nošenje istog audio signala. To ima za posljedicu pružanje alternativnog puta za visokofrekventne audio komponente koje bi u protivnom mogle postati vremenski zamrljane u jednom audio putu.

Pjenasti polietilen ima nisku dielektričnu konstantu i koristi se za smanjenje količine energije audio signala izgubljene zbog kapacitivnosti kabela. Novi QED Analoc dizajn utikača sadrži male vodiče od bakra visoke čistoće umjesto uobičajenih vodiča od mesinga koji se nalaze u običnim utikačima. To smanjuje ili eliminira tendenciju mijenjanja magnetskog polja u vodiču da izaziva vrtložne struje koje mogu utjecati na vremensko podešavanje audio signala.

• Paralelni kapacitet: 76 pF/m
• Induktivnost: 0.37 μH/m
• Otpor petlje: 0.072 Ω/m
• Faktor rasipanja: 0.0059

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!