QED Reference High Resolution - USB kabel

Kabel visoke rezolucije, prikladan za Hi-Res audio aplikacije, duljine 1 metar

Na zalihi
129,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Poboljšani i ažurirani QED Reference High Resolution USB kabel visoke rezolucije sadrži tanji i fleksibilniji profil i poboljšane performanse. Koristi bakrene vodiče (99,99% bakar bez kisika) koji sadrže dielektrike s pjenastim polietilenom s niskom propusnošću te koji su jednoliko vezani omotom od aluminija.

Navedeni raspored je sličan onom koji se koristi u QED HDMI kabelima visokih performansi i obično ga nema u USB kabelima. Impedancija podataka se drži u strogo definiranim granicama (90 Ω +/- 5%), ona premašuje specifikaciju navedenu u standardu USB 2.0 za više od polovice, stoga se pogreške u tajmingu kao i vibracije svode na minimum. To posljedično dovodi do poboljšanja zvuka u glazbi koja se prenosi kabelom u tolikoj mjeri da to može biti statistički značajno u testovima slušanja koji se provode u namjenskim objektima za slušanje.

QED Reference podatkovne trake električno su izolirane pomoću dvoslojnog štita koji sadrži omotač od 100%-tnog aluminija. Kabel sadrži i jedinstveni feritni omot koji služi za apsorpciju visokofrekventnih signala šuma generiranih kako iznutra, tako i izvana te radi na stvaranju puno tišeg električnog okruženja u kabelu i oko njega tako da su vibracije u audio streamingu smanjene.

Kabel ima 50% manje vibracija od bilo kojeg kabela bez feritnog omota što dokazuje da kombinirane tehnologije impedancije kontroliranih podatkovnih traka, električno izolirani vodiči i feritni omot imaju učinak prepolovljenja vibracija u digitalnom prijenosu između izvora.

Prikladan je za Hi-Res audio aplikacije zbog svojih vrhunskih performansi te poboljšanog iskustva slušanja glazbe kao i za dugotrajne periode slušanja.

 

Sakrij

• Vanjski promjer: 7 mm
• Karakteristična impedancija: 90 Ω +/-5%
• Prigušivanje signalnog para: < -0.11 dB/m @ 480 MHz
• Kašnjenje širenja: 26 ns max
• Maksimalna brzina prijenosa podataka: 480 Mb/s

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!