Uiisii BA-T6 Hi-Res in-ear slušalice s dubokim basom

Svi postovi
Uiisii Ba-T6 Hi-Res In-Ear Slušalice S Dubokim Basom

Brand Uiisii predstavlja moćne in-ear slušalice BA-T6 s dinamičkim dvostrukim pogonskim jedinicama. Pružaju odlične performanse i zvučnu izolaciju za impresivan zvuk s najdubljim basevima, širokom zvučnom kulisom i artikuliranim srednjim tonovima.

Kut nošenja slušalica od 120 stupnjeva osigurava da se slušalice savršeno prilagođavaju svakom uhu te da izoliraju vanjsku buku. Visoko fleksibilni silikonski nastavci pružaju izuzetnu udobnost tijekom korištenja. Svaki dio ovih slušalica izrađen je od visokokvalitetnih materijala. TPE kabeli su fleksibilni i osiguravaju dugotrajnost čak i nakon česte dugogodišnje upotrebe.

Visoko osjetljivi linijski mikrofon na slušalicama nudi pozive visoke kvalitete, a multifunkcionalna tipka osigurava jednostavno prebacivanje kao i brojne opcije: reprodukciju/pauziranje glazbe, preskakanje audiozapisa, povećavanje/smanjivanje glasnoće, odgovaranje na poziv ili prekid poziva.

Sadrže 3.5-mm pozlaćeni konektor zahvaljujući kojem gotovo da i nema gubitka kvalitete. Kompatibilne su sa svim vodećim i popularnim audio-vizualnim uređajima.

Slušalice su dostupne na sljedećem linku: https://sonusart.hr/uiisii-ba-t6-in-ear-slusalice.html uiisii.com
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!