Audio Technica predstavlja nove bežične slušalice ATH-TWX7

Audio Technica Predstavlja Nove Bežične Slušalice Ath-Twx7
Od uživanja u glazbi i drugim digitalnim sadržajima do komunikacije s prijateljima i obitelji, slušalice su postale sastavni dio svakodnevnog života. Stoga ima smisla odabrati samo par koji pruža dosljedno, besprijekorno audio iskustvo.
 
 
Bežične noise canceling slušalice Audio Technica ATH-TWX7 nude slobodu prilagođavanja vašem zvučnom okruženju dok ste u pokretu, a podrška za LDAC kodek osigurava visokokvalitetan bežični zvuk visoke razlučivosti. Ove kompaktne slušalice imaju elegantan dizajn koji pristaje svima, dok njihova pouzdanost osigurava visoku razinu udobnosti bez obzira na to koristite li ih za posao ili zabavu.
 
Slušalice su opremljene nizom korisnih značajki za svakodnevnu upotrebu, uključujući funkciju slušanje koja vam omogućuje da uhvatite zvukove iz okoline čak i tijekom upotrebe i funkciju govor koja vam omogućuje da čujete obavijesti kada ste u kupovini ili primjerice na željezničkoj postaji. 
 
 
Dizajnirane za napredne komunikacijske performanse, slušalice uključuju dva načina kvalitete poziva za različite situacije, od razgovora s prijateljima i obitelji do sudjelovanja u konferencijskim pozivima. Jedinstvena funkcija zvučnog pejzaža također omogućuje korisnicima slušanje opuštajućih zvukova za bolju koncentraciju i odmor, uključujući visokokvalitetne zvukove prirode.
 
Stvorite personalizirano iskustvo slušanja uz ATH-TWX7 slušalice.
 
 
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!