Bowers & Wilkins i James Bond ujedinjeni u proslavi 60 godina britanskog stila

Svi postovi
Bowers & Wilkins I James Bond Ujedinjeni U Proslavi 60 Godina Britanskog Stila

Britanski audio brend Bowers & Wilkins postao je partner filmske franšize o Jamesu Bondu, obilježavajući sljedeće poglavlje u svom dugogodišnjem odnosu s glazbom iz filmova o Bondu. Zajedno, dva ikonična britanska brenda slave integralni doprinos koji je glazba dala priči o 007.

The Sound of Cinema

Svako svjetski poznato kino izdanje kojeg se možete sjetiti ima svoju jedinstvenu  i prepoznatljivu glazbu koja dugo živi u sjećanju čak i nakon finalne odjave. Ipak, u cijeloj povijesti filma rijetki su primjeri bolji od nezaboravne glazbe koja je pokrenula filmove o Jamesu Bondu u proteklih šest desetljeća. Od prepoznatljive teme Montyja Normana do svih kultnih naslovnih pjesama, glazba je neraskidivo povezana s 007.

 

 

Bowers & Wilkins, Abbey Road Studio i The Music of Bond

Odnos Bowers & Wilkinsa s filmskom franšizom o Jamesu Bondu isprepleten je s njegovim 40-godišnjim odnosom s Abbey Road Studijom, gdje su njegovi vrhunski zvučnici serije 800 korišteni za praćenje snimanja bezbrojne filmske glazbe, uključujući Skyfall (2012.) i Spectre (2015.). A nedavno, na proslavi 60. godišnjice filmske franšize o Jamesu Bondu, inženjeri studija Abbey Road upotrijebili su zvučnike Bowers & Wilkins kako bi pomogli u stvaranju Bond 25, albuma koji sadrži svih 25 kultnih Bond tema s potpuno novim aranžmanima koje je snimio Kraljevski filharmonijski orkestar u Abbey Road Studio One.

 

 

Predstavljamo Px8 007 Edition

Kako bi proslavili novo partnerstvo i 60. godišnjicu izlaska filma Dr. No, u Bowers & Wilkinsu kreirali su prilagođenu verziju svojih Px8 bežičnih slušalica, Px8 007 Edition s Midnight Blue završnom obradom inspiriranom večernjim sakoom koji je Bond nosio u svom prvom pojavljivanju na ekranu.

Elegantne i bezvremenske poput samog Jamesa Bonda, ove limited-edition bežične slušalice reproduciraju zvuk visokih performansi koji je sinonim za Bowers & Wilkins, u kombinaciji s detaljima koji nude suptilan naklon stilu 007.

 

Giles Pocock, potpredsjednik Brand Marketinga u Bowers & Wilkinsu, komentirao je: “Neizmjerno smo ponosni na naš dugogodišnji odnos s franšizom o Jamesu Bondu. Naše novo partnerstvo daje nam savršenu priliku da istaknemo blisku vezu koju smo imali s legendarnom glazbom iz 007 tijekom godina. Zajedno ćemo nastaviti slaviti instrumentalnu ulogu koju glazba ima u ovom globalnom kulturnom fenomenu.”

*Logo 007, logotip 60. godišnjice i povezani znakovi Jamesa Bonda © 1962-2022 Danjaq, LLC i Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

*Logo 007, logotip 60. godišnjice i srodni zaštitni znakovi Jamesa Bonda zaštitni su znakovi tvrtke Danjaq, LLC. Sva prava pridržana.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!