Bowers & Wilkins s Px8 redefinira kvalitetu zvuka i vrhunski dizajn u bežičnim NC slušalicama

Svi postovi
Bowers & Wilkins S Px8 Redefinira Kvalitetu Zvuka I Vrhunski Dizajn U Bežičnim Nc Slušalicama
  • Px8 nadovezuje se na izvanredan prijem koji je dobio nedavno lansiran i nagrađivani Px7 S2, s poboljšanom kvalitetom zvuka, dizajnom i završnom obradom.
  • Potpuno novi ugljični konusi ultra-visoke rezolucije – pod kutom unutar svake slušalice – daju niže izobličenje i bolju rezoluciju za audio referentne kvalitete.
  • Novi luksuzni materijali uključuju ručke od tlačno lijevanog aluminija, dijamantno izrezane svijetle metalne detalje i Nappa kožne obloge dostupne u žutosmeđoj ili crnoj boji.

Bowers & Wilkins lansirao je svoje nove vrhunske bežične slušalice, Px8. Nadovezujući se na univerzalno priznanje koje je dobio višestruko nagrađivani model Px7 S2, novi Px8 postavlja novi referentni standard za zvuk, izradu i završnu obradu u kategoriji bežičnih slušalica s aktivnim NC sustavom.

b&w-px8-tan

Srce Px8 je ista bežična platforma za aktivni NC (noise-cancelling) koja se nalazi u Px7 S2, već jednima od slušalica s najboljim zvukom u svojoj klasi. U Px8, ta zvjezdana izvedba podignuta je na još veće visine detalja, rezolucije i prostranosti zahvaljujući potpuno novim prilagođenim Carbon Cone pogonskim jedinicama od 40 mm.

Nadahnuti pogonskim jedinicama Carbon Dome koje se koriste u vrlo uspješnoj seriji zvučnika Bowers & Wilkins serije 700, nove karbonske membrane Px8 isporučuju neusporedivu kombinaciju ultra-brzog odziva plus iznimno niske distorzije u cijelom frekvencijskom rasponu. Rezultat su rezolucija, detalji i timing koji premašuje visoku letvicu koju je postavio Px7 S2, osiguravajući još privlačniju i prirodniju glazbenu izvedbu koja je bliža nego ikad istinskom zvuku umjetnikove namjere.

b&w-px8-black

Kao i kod Px7 S2, Carbon Cone driveri u Px8 pažljivo su postavljeni pod kutom unutar svake slušalice kako bi se osigurala dosljedna udaljenost u odnosu na uho slušatelja od svake točke na površini svakog drivera, kako bi se proizvela impresivnija i vrlo precizna zvučna kulisa. Rezultat je najbolja kvaliteta zvuka koju je tvrtka Bowers & Wilkins ikada isporučila s parom bežičnih slušalica.

 Novi lider u dizajnu slušalica

Dizajn Px8 jednako je inspirativan kao i njegova kvaliteta zvuka. Nove slušalice dostupne su u dvije završne obrade, crnoj ili žutosmeđoj koži, a sada imaju strukturu ručice od lijevanog aluminija koja se odnosi na dizajnerski jezik Bowers & Wilkins, plus dijamantno izrezan svijetli rub na svakoj eliptičnoj ploči s logotipom. Slušalice, jastučići od memorijske pjene i traka za glavu obrubljeni su mekom, luksuznom Nappa kožom za ultimativni, vrhunski osjećaj. Zajedno, ovi izbori dizajna i materijala osiguravaju da Px8 pouzdano potvrđuje poziciju Bowers & Wilkinsa kao vrhunske audio marke kao nijedna druga u kategoriji.

Zvuk visoke rezolucije bez premca

Kao i kod Px7 S2, Px8 koristi Qualcommovu aptXTM Adaptive bežičnu tehnologiju kako bi osigurao najbolju moguću kvalitetu zvuka s kompatibilnih telefona, tableta i računala. USB-C i 3,5 mm analogni kabelski priključci također su podržani, s obje vrste kabela uključene u torbicu koja prati proizvod.

Bilo da koristite bežične ili žičane veze, Px8 kombinira svoju konfiguraciju drivera ultra visokih performansi sa snažnim DSP-om (Digital Signal Processing) koji je razvio Bowers & Wilkins za isporuku izvanredne 24-bitne kvalitete zvuka visoke razlučivosti s vodećih streaming servisa.

Utišajte buku, ne svoju glazbu

Px8 koristi istu vlastitu Bowers & Wilkins optimiziranu NC tehnologiju kao Px7 S2 za učinkovito isključivanje neželjene buke – što je ključno, bez štete na muzikalnost u procesu.

Šest mikrofona visokih performansi radi zajedno kako bi dali najbolje rezultate: dva mjere izlaz svake pogonske jedinice, dva reagiraju na okolnu buku iz vanjskog svijeta i dva pružaju izvanrednu jasnoću glasa s poboljšanim potiskivanjem buke.

Kao i kod Px7 S2, izvedba sustava dodatno je poboljšana približavanjem dvaju vanjskih mikrofona, podešavanjem kuta svakog mikrofona kako bi se poboljšalo snimanje glasa i promjenom položaja drugog mikrofona kako bi se smanjile smetnje od buke vjetra.

Proboj u korisničkom iskustvu

Ono što je za korisnike Bowers & Wilkins uređaja prilično uzbudljivo, jest to da će lansiranje Px8 dovesti do velike nadogradnje za Bowers & Wilkins Music App. Od lansiranja, Music App će korisnicima Px8 omogućiti streamanje odabrane glazbe izravno sa svog mobilnog uređaja na slušalice, uz podršku za Deezer, Qobuz i TIDAL. Ista funkcionalnost će se pojaviti vlasnicima Px7 S2 na dan lansiranja Px8. Kao samo jedan primjer prednosti ove revolucionarne značajke, Bowers & Wilkins korisnici sada mogu jednostavno mijenjati slušanje kod kuće – na primjer, putem Zeppelina ili para Formation Duo stereo zvučnika.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!