Diskretan dizajn, odličan zvuk: Q Acoustics predstavlja M40 audio sustav

Diskretan Dizajn, Odličan Zvuk: Q Acoustics Predstavlja M40 Audio Sustav

Q Acoustics predstavlja M40 bežični audio sustav, najpraktičniji i najisplativiji način da svoj dom ispunite snažnim i impresivnim zvukom pune veličine, a da to nije s velikim, impozantnim zvučnicima.

Nakon uspjeha nagrađivanog M20 HD bežičnog audio sustava, Q Acoustics unosi svoju stručnost i najnovije akustične tehnologije u audio sustav s fleksibilnošću za podršku brojnim izvorima glazbe i snagom za isporuku potpunog zvuka - sve u nenametljivom dizajnu. 

Ključne značajke

  • Ultra-kompaktan dizajn mikro tornja (samo 71 cm visok), koji pruža vrhunsku fleksibilnost položaja
  • Pogodnost: 2 x 100 W ugrađenog pojačala znači da nisu potrebne dodatne kutije
  • Bežično streamanje visoke rezolucije putem Bluetooth® 5.0 s aptX™ HD kompatibilnošću
  • Brojne mogućnosti povezivanja znače da se M40 može nositi s bilo kojim izvorom zvuka, kao što je TV, gramofon (s ugrađenim pretpojačalom), igraća konzola, set-top box, CD player, mrežni streamer.
  • C3 (izgovara se 'C-cubed') Continuous Curved Cone™ dizajn u srednjem/bas driveru osigurava glatku, nijansiranu integraciju visokotonca i izuzetno sposoban, ali kontroliran bas

Izuzetno kompaktan dizajn mikro tornja

Visoki samo 71 cm, ovi su zvučnici kompaktni i diskretni. Besprijekorno će se uklopiti u svaki unutarnji prostor, a njihova visokokvalitetna završna obrada – dostupna u crnoj, bijeloj i boji oraha – nadopunit će svaki dizajn interijera. I to čine bez kompromisa u odnosu na utvrđene prednosti Q Acoustics moćne, precizne i zadivljujuće zvučne izvedbe. 

Sustav za sve HiFi postavke

M40 je dizajniran za pružanje izvanrednog stereo zvuka visoke rezolucije bez obzira na postavke. Idealan je kao glavni audiosustav u postavkama gdje je prostor ograničen, savršen je kao stepenica na HiFi ljestvici za one koji ne žele odvojene HiFi sustave s puno komponenti. Ne postoje okolnosti u kojima M40 audio sustav nije dobar izbor.

Praktičnost bez kompromisa

Pripremljen na sve, M40 može isporučiti zapanjujući stereo zvuk bez obzira odakle dolazi. Ugrađeni Bluetooth® 5.0 pruža pouzdanu bežičnu vezu i kompatibilan je s aptX HD i aptX Low Latency tehnologijom - tako da zvuk visoke razlučivosti (do 24 bita/48 kHz) može streamati s bilo kojeg kompatibilnog uređaja kao što je pametni telefon, prijenosno računalo ili tablet - pa čak i odgovarajuće specificirane televizije. Spojite M40 na računalo putem njegovog USB ulaza i dostupna je rezolucija od 24 bita/192 kHz. 

M40 ima dovoljno ulaza da omogući vašoj igraćoj konzoli, vašem TV-u, set-top boxu, gramofonu s pretpojačalom ili bilo kojem drugom izvoru zvuka audio visoke rezolucije. Možete čak pričvrstiti subwoofer u slučaju da stvarno želite prodrmati sobu. Što god želite slušati, M40 se može nositi s tim, sa stilom.

Napredni, nagrađivani dizajn i tehnologija

M40 ima najnoviji Q Acoustics napredak u tehnologiji drivera: C3 Continuous Curved Cone™ srednji/bas driver. Prvi put viđen u nagrađivanoj seriji zvučnika 5000, C3 (izgovara se 'C cubed') kombinira izvanredne performanse basa tradicionalne ravne membrane s kontrolom visokih/srednjih tonova i vjernošću proširene membrane. Najbolje od oba svijeta, drugim riječima. M40 usvaja konfiguraciju drivera visokotonca na vrhu.

Dodatno, M40 ima odvojeni visokotonac za oštre, čiste performanse visokih frekvencija, s Helmholtz Pressure Equaliser™ (HPE™) tehnologijom za smanjenje neželjenih stojećih valova unutar kabineta. Samo kućište je prekrasno oblikovano, besprijekorno završeno i ima Q Acoustics vlasničku Point to Point™ (P2P™) unutarnju potporu kako bi zvučnik bio što krući i inertniji. 

Lako je postaviti M40 tako da sustav uvijek radi maksimalno, bez obzira gdje se nalazio u prostoriji. Osim što možete označiti aktivni zvučnik kao lijevi ili desni kanal (kako bi pristup mrežnom napajanju bio što jednostavniji), tu je i EQ sklopka koja sustavu daje do znanja je li zvučnik postavljen u kutu, naspram na zidu ili u slobodnom prostoru kako bi njegova digitalna obrada zvuka mogla djelovati magično i optimizirati audio performanse.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu rešetke za M40. Učvršćivanje rešetke na pregradu, umjesto da se može ukloniti, omogućuje dodatnu čvrstoću koja proizlazi iz pregrade i značajno smanjuje strukturu rešetke, osobito oko drivera. Rezultat dizajna otvorene rešetke M40 minimizira ometanje uzoraka disperzije zvuka, istovremeno smanjujući refleksije za glatkiju zvučnu izvedbu.

100 + 100 W pojačanja klase D daje poticaj. Sve što trebate učiniti je poslušati svoje omiljene melodije i dopustiti M40 da živopisno oživi vašu glazbu, filmove i igre. 

Q Acoustics M40 audio sustav potražite u Sonus Artu!

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!