Nova vizija klasičnog integriranog pojačala iz Marantza

Svi postovi
Nova Vizija Klasičnog Integriranog Pojačala Iz Marantza

Zaljubljenicima u vrhunski zvuk Marantz® donosi MODEL 40n – integrirano pojačalo na koje trebate samo spojiti zvučnike i uživati u najmuzikalnijem zvuku do sada

Marantz® ponovno nadmašuje sam sebe novim modelom integriranog pojačala – MODEL40n, uspostavljajući novi standard vrhunskog zvuka, a istovremeno pružajući pristup brojnim izvorima digitalne glazbe, podcastima i slično. Za one koji cijene izvrsnost dizajna i vrhunsku izradu u svakom aspektu svog života, MODEL 40n donijet će upravo to, ali i eleganciju i profinjenost svakom prostoru.

„Prilično sam uvjeren da čovjek ne treba biti audiofil da bi uživao u bogatom, toplom zvuku“, tvrdi Joel Sietsema, predsjednik Marantz® -a. Nadodaje: „Uz MODEL 40n dodatno je usavršena ravnoteža između onog po čemu smo najpoznatiji – našeg zvuka – s jednostavnošću, predivnim dizajnom, modernim unaprjeđenjima i snagom. Ovaj proizvod savršen je upravo za one koji teže savršenstvu izvedbe, ali i pronalaze eleganciju u jednostavnosti i lakoći korištenja.“

marantz, model40n

Nevjerojatno jednostavan – samo spojite zvučnike na njega

Marantz® -ov MODEL 40n slušateljima pruža predivno bogat i zadovoljavajuć zvuk – jednak, ili čak i bolji, od onoga čemu audiofili teže već godinama boreći se s hrpom komplicirane opreme. Upravo te performanse sada su dostupne u jednom uređaju povezanom na zvučnike po slušateljevu izboru. Slušanje glazbe vrlo je jednostavno zahvaljujući ugrađenom pristupu na Spotify Connect, Amazon Music, Tidal, TuneIn internet radio i mnoge druge streaming servise. Mogućnost bežičnog povezivanja uređaja uključuje Apple AirPlay 2, Bluetooth te HEOS®.

Povećana mogućnost povezivanja

MODEL 40n može se povezati analogno i digitalno na gotovo sve izvore, uključujući i Marantz Musical Phono EQ za reprodukciju vinila. Za razliku od ostalih uređaja ovog ranga, MODEL 40n opremljen je i HDMI ARC ulazom koji omogućava reprodukciju zvuka s TV-a. Izlaz za subwoofer, s prilagođenom skretnicom, omogućuje slušatelju optimizaciju basa u bilo kojoj prostoriji. Upravo će entuzijasti uživati u ovim mogućnostima, koje kroz besprijekorno Marantz®  analogno pojačanje, donose prostran, dinamičan zvuk s neusporedivim detaljima i jasnoćom.

Streaming koji obuhvaća cijeli vaš dom

MODEL 40n napravljen je tako da može raditi kao primarni hub za jednu ili više prostorija. Pomoću HEOS® Built-in tehnologije, cijela obitelj može uživati u svojoj omiljenoj glazbi u svim prostorijama. Za stvaranje posebnog, blagdanskog raspoloženja, spojite u sve prostorije zvučnike koji podržavaju HEOS® i pustite svoju omiljenu glazbu. Napredan kakav je, MODEL 40n ne radi samo sa streaming servisima već i s bilo kojim ulazom, uključujući phono.

S obzirom na to da u sebi sadrži naprednu bežičnu tehnologiju, MODEL 40n omogućava besprijekorno streamanje glazbe preko Wi-Fi mreže ili Bluetooth-a čak u mrežno zagušenim prostorima. Za još bolje iskustvo korištenja ovog uređaja, uz MODEL 40n dolazi daljinski upravljač, ali također, radi uz sustave glasovnih naredbi kao što su Siri, Alexa i Google glasovne naredbe.

Pojačanje na novoj razini

Pojačalo snage 70 W po kanalu (8 Ω) klase A/B, napravljeno je tako da nadmašuje dosadašnje modele slične snage napajanja. Veći transformator napajanja, četiri izlazna tranzistora po kanalu, teške bakrene sabirnice i vrlo kratki put napajanja, smanjuju unutarnju impedanciju i isporučuju visoku trenutnu sposobnost napajanja. To čini MODEL 40n vrlo dinamičnim i izvrsnim parom za upravljanje čak i teško upravljivim zvučnicima.

Projektiran od strane vrhunskih inženjera, ugođen od majstora zvuka

Za MODEL 40n, Marantz® -ovi majstori zvuka koristili su najbolje komponente za maksimalne performanse. Ovaj model koristi Marantz® -ove hiper dinamičke module pojačanja (HDAM-ove) koji isporučuju najmuzikalniji mogući zvuk – od preciznih prijelaza basa do glatkih, balansiranih srednjih i visokih frekvencija - s bilo kojih spojenih zvučnika.

Koristeći odabrane komponente za diskretnu montažu i najkraće moguće puteve prolaza signala, HDAM-ovi unutar MODEL-a 40n dizajnirani su za pružanje beskompromisnog užitka slušanja glazbe.

marantz.com
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!