Potpuna audio beskompromisnost – Lyngdorf procesori zvuka

Svi postovi
Potpuna Audio Beskompromisnost – Lyngdorf Procesori Zvuka

Za ljubitelje kućnog kina koji ne pristaju na kompromise predstavljamo Lyngdorf AV procesore zvuka. Zašto odabrati odvojeni sistem umjesto AV receivera? Obje opcije imaju svoje prednosti i mane no ukoliko težite za najboljim mogućim zvukom jedini ispravni odabir su odvojene komponente: AV procesor i pojačala. Na taj način svaki zvučnik dobiva pojačalo odgovarajuće kvalitete i snage. Ukoliko na to dodate i kvalitetnu kalibraciju kao što je Lyngdorf RoomPerfect™ koja spada među najbolje kalibracijske tehnologije na svijetu, dobit ćete savršeno glazbeno iskustvo u prostorijama svih oblika i veličina.

 

Lyngdorf MP-40 AV procesor

Ovaj procesor nudi kvalitetu zvuka i izvedbu kao i najbolji procesor MP-60, ali u jednostavnijem dizajnu i po prihvatljivijoj cijeni. MP-40 dekodira 12 kanala i ima 16 balansiranih izlaza. Sadrži punu podršku za najnovije surround formate DOLBY ATMOS®, DTS:X® i AURO-3D®. U kombinaciji s Room­Perfect™ kalibracijom na svim kanalima omogućen je neusporediv doživljaj. MP-40 podržava HDMI 2.0 standard s HDMI 2.1 značajkama kao što su eARC i Dynamic Lip-Sync. HDMI ploča dopušta video propusnost do 18 Gbps i puni 4k 60Hz video stream uključujući Dolby Vision, HDR10 i HLG (Hybrid Log Gamma). eARC omogućuje da Dolby Atmos i DTS:X audio u punoj rezoluciji budu vraćeni u procesor iz televizora pružajući punu audio kvalitetu iz media playera ugrađenih u TV. lyngdorf-mp40-lifestyle Model MP-40 ima ugrađeni media player s podrškom za servise kao što su  Spotify, Airplay, UpnP i Roon kao i Internet radio. Kroz žičanu mrežu ili USB priključak možete pristupiti svojoj glazbenoj kolekciji u stereo ili up-mixed u višekanalnom formatu. Opremljen je RoomPerfect™ kalibracijskom tehnologijom. To je najsofisticiranija tehnologija na svijetu za prilagodbu audio sistema okolini. RoomPerfect™ kalibracija osigurava savršeno višekanalno iskustvo slušanja u gotovo svim prostorima smanjujući ili čak uklanjajući  potrebu za nezgrapnim bass-trapovima ili drugim skupim elementima za akustički tretman prostorije. lyngdorf-aplikacija S RoomPerfect™ kalibracijom po prvi put je moguće zadržati uravnoteženu glasnoću te doživjeti pravu zvučnu kulisu umjesto induvidualnih zvučnika. Zajedno s bass menadžmentom koji radi zbog stvarne integracije glavnih zvučnika i subwoofera, to omogućuje znatno više slobode kod odabira zvučnika i njihovog smještaja u prostor te ono što je najvažnije, jamči vrhunsku izvedbu svaki put. MP-40 procesor nema prisilnog hlađenja pa nikad nećete čuti zvuk ventilatora. Ukoliko se koristi uz Lyndorf SDA-2400 pojačala snage, dobiva se potpuno tih sistem u kojem možete uživati od najfinijih detalja do glasnih udara s punom dinamikom i realizmom. lyngdorf-mp-40-back Ugrađenom opcijom podešavanja karaktera odnosno boje zvuke moguće je definirati do 32 postavke. To omogućuje da podesite boju i karakter zvuka za svaki ulaz na procesoru. Voicing omogućuje i kompenzaciju lošije audio snimke. Svaki voicing može sadržavati do 8 filtera s podesivom frekvencijom, gain-om i Q-om, a sve kontrolirano putem web sučelja (Browsera -  internet preglednika) prikazujući svaki filter kao i sveukupni efekt na tonalitet.

Lyngdorf MP-60 2.1 AV procesor

Ovaj procesor je napravljen za zahtjevne audiofile koji žele savršenu izvedbu svih audio formata uključujući i stereo. Zajedno sa Steinway Lyngdorf modelom P300, MP-60 2.1 je razvijen u središtu grupacije u Skiveu u Danskoj. Opremljen je sa svim naprednim tehnologijama po kojima je Lyngdorf poznat uključujući renomirani kalibracijski sistem RoomPerfect™ i nenadmašnu kvalitetu u procesuiranju digitalnog signala. lyngdorf-mp60-front-lifestyle MP-60 2.1 je intuitivan i nevjerojatno jednostavan za podešavanje. Dekodira 16 kanala koji mogu biti inteligentno mapirani kroz odlično web sučelje. Sadrži punu podršku za najnovije surround formate DOLBY ATMOS®, DTS:X® i AURO-3D®. Uz pet HDMI ulaza i dva izlaza, ovo Lyngdorf remek-djelo podržava HDMI 2.1 standard uključujući značajke kao što su eARC, Dynamic Lip-Sync and QMS (Quick Media Switching) kao i zadnje formate za dekodiranje. MP-60 2.1 podržava 40Gbps fixed rate link (FRL) i 18Gbps TMDS, a također tu je i podrška za VRR, Quick Frame Transport (Fast Vactive) i Auto low latency mode (ALLM) kao i HDR propusnost za Dynamic HDR, HDR10+ i Dolby Vision™. eARC omogućuje da Dolby Atmos i DTS:X audio u punoj rezoluciji budu vraćeni u procesor iz televizora pružajući punu audio kvalitetu iz media playera ugrađenih u TV. lyngdorf-mp60-back2 S vizualnim prikazom zvučnika, izbornik za postavljanje će omogućiti optimalne postavke procesora za zvučnike. MP 60 2.1. nudi tri jedinstvena modula za nadogradnju i integraciju s DCI serverima i procesorima. Jedan modul za nadogradnju je AES67 ulazno-izlazna ploča za integraciju s digitalnim kino serverima. Višestruke opcije kontrole dopuštaju integraciju ovog procesora s kontrolnim sistemima, IR senzorima i okidačima. MP-60 2.1 ima dva tvornička daljinska upravljača, oba IP i IR daljinski koji omogućuju direktnu kontrolu svih opcija. Procesor ima ugrađen media player s podrškom za servise kao što su  Spotify, Airplay, UpnP i Roon kao i Internet radio. Kroz žičanu mrežu ili USB priključak možete pristupiti svojoj glazbenoj kolekciji u stereo ili up-mixed u višekanalnom formatu. lyngdorf-daljinski MP-60 2.1 je opremljen s RoomPerfect™ - najsofisticiranijom tehnologijom na svijetu za prilagođavanje zvučnog sistema okolini. Uz RoomPerfect™, MP-60 2.1 isporučuje savršen zvuk u gotovo svakoj okolini. Procesori su dostupni u Sonus Artu: Lyngdorf MP-40 i Lyngdorf MP-60 lyngdorf.steinwaylyngdorf.com
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!