Uživajte u vrhunskom zvuku – akcija Astell&Kern playera i in-ear slušalica

Uživajte U Vrhunskom Zvuku – Akcija Astell&Kern Playera I In-Ear Slušalica

Osvježite svoje glazbeno iskustvo s našom ekskluzivnom ponudom: ostvarite poseban popust na Astell&Kern Digital audio playere i vrhunske in-ear slušalice! Ovaj spoj vrhunske tehnologije pruža neusporedivu kvalitetu zvuka, omogućujući da uživate u glazbi na potpuno novoj razini. Iskoristite priliku i otkrijte svijet zvuka uz Astell&Kern - uši će vam biti zahvalne! 

SP3000 je prvi digitalni audio player na svijetu s neovisnim Dual Audio Circuitry i sa uključenim najnovijim DAC-om sa strukturom Hexa Audio Circuitry te koristi sve audio tehnologije i najbolje materijale koji pružaju vrhunski doživljaj zvuka i glazbe. 

Ovo je limitirano izdanje modela koje do posljednjeg detalja potvrđuje Astell&Kern filozofiju iznimnog zvuka. Odlikuje ga harmoničan i elegantan zvuk koji omogućuje da osjetite emociju i ritam koji će vas duboko povezati s glazbom koju slušate.

SE180 je treći proizvod u liniji A&futura koji nastavlja trend uzbudljivih inovacija za Astell&Kern proizvode, istovremeno pružajući beskompromisnu kvalitetu zvuka po kojoj je Astell&Kern poznat.

SE180 prijenosni je audio player u aluminijskom kućištu s unutarnjom memorijom do 256 GB koju možete proširiti na 1 TB s kapacitetom baterije 3800 mAh (Li-polimerska).

SR25 MKII nudi svestranije mogućnosti povezivanja s dodatkom 4,4 mm balansiranog izlaza po prvi put u A&norma playeru.
LDAC, kao i Qualcomm® aptX™ HD podržavaju i isporučuju pravu audiofilsku kvalitetu zvuka.

Najizrazitija značajka Astell&Kern A&norma linije proizvoda je njezin kompaktan oblik. Međutim, SR25 MKII nudi detaljniji zvuk od svog prethodnika, omogućujući jasan izraz svakog instrumenta i vokalne note.

Serija KANN je linija prijenosnih playera koju vole audiofili diljem svijeta zbog svojih performansi usredotočenih na visoku izlaznu snagu i čist zvuk.

KANN MAX je četvrti proizvod u seriji KANN, prijenosni uređaj s većom izlaznom snagom, omogućuje 4 razine pojačanja i izlaz do 15 Vrms-a tako da se sa njim u kombinaciji može koristiti široki raspon slušalica.

Acro CA1000 je pojačalo za slušalice koje kombinira 2 u 1 funkcije ( pojačalo i DAP ) visokih performansi i sve temeljeno na Astell&Kern filozofiji pružanja visokokvalitetnog zvuka.

Postavlja novi standard prijenosnog pojačala za slušalice pružajući jasan i snažan zvuk uz značajke koje se ne mogu naći ni na jednom drugom pojačalu za slušalice.

Acro CA1000T je višenamjenski uređaj sa cijevnim pojačalom koji može reproducirati izvore zvuka ultra visoke kvalitete i pružiti različite ulazno/izlazne mogućnosti.

Snažno pojačalo za slušalice i Astell&Kern tehnologija TERATON ALPHA čine ga svestranom opcijom za dom ili ured. Koristeći optimalnu snagu baterije, nudi ultravisoku kvalitetu zvuka bez potrebe za priključkom na mrežno napajanje.

Astell&Kern Zero1 su premium slušalice metalnog kućišta i precizne reprodukcije što ovaj model čini idealnim za istinske ljubitelje glazbe.

Elegantan dizajn i vrhunski materijali osiguravaju udobnost i dugotrajnost.

Astell&Kern Pathfinder su hibridni model in-ear monitor slušalica koji nudi nevjerojatne tehnologije i zvuk.

Velika pažnja posvećena detaljima ključna je za pružanje vrhunskog glazbenog iskustva s ovim slušalicama. 

Posebnu ponudu Astel&Kern DAP-ova i slušalica pronađite ovdje!

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!