Prve True Wireless Noise cancelling slušalice iz Bowers&Wilkinsa!

Svi postovi
Prve True Wireless Noise Cancelling Slušalice Iz Bowers&Wilkinsa!

U Bowers&Wilkinsu predstavljaju nove PI5 i PI7 True Wireless slušalice – stvorene za nevjerojatan zvuk gdje god poželite!

Britanski premium audio brand Bowers&Wilkins lansirao je dva modela vrhunskih True Wireless in-ear slušalica, kreiranih za audio iskustvo visokih performansi u bilo kojoj situaciji i na bilo kojem mjestu. PI5 i PI7 slušalice nude nenadmašnu kvalitetu zvuka visoke rezolucije kakvu audiofili i ljubitelji glazbe i očekuju od tvrtke Bowers&Wilkins.

Osim vodeće kvalitete zvuka u industriji, sadrže prilagodljivu noise-cancelling tehnologiju, intuitivni bežični audio prijenos i bežično punjenje što pridonosi načinu života, odnosno životnom stilu u pokretu. Oslanjajući se na više od pedeset godina iskustva u izvrsnosti i inovacijama u audio industriji, Bowers&Wilkins otkriva još jedan vrhunski portfolio proizvoda (najboljih u svojoj klasi) uz koje će vaša omiljena glazba zvučati upravo onako kako bi i trebala i kako je autor zamislio.

Svaki element vodećeg modela slušalica PI7 izrađen je tako da pruža najvišu razinu audio performansi, redefinirajući očekivanja od True Wirelessa. Bluetooth slušalice odlikuju se kvalitetom zvuka bez premca, a pokreće ih 24-bitna obrada zvuka visoke rezolucije u svakoj slušalici i Dual Hybrid Drive jedinice koje rade poput zvučnika visokih performansi kako bi stvorile bogato i impresivno iskustvo slušanja.

Slušalice također sadrže prilagodljivu noise-cancelling tehnologiju uklanjanja buke koja se u stvarnom vremenu automatski prilagođava svojoj okolini kako bi pružila najbolje moguće iskustvo slušanja – pa možete „blokirati“ svijet oko sebe i usredotočiti se na glazbu koju volite. Noise-cancelling pokreće šest mikrofona (po tri u svakoj slušalici) – za kristalno čistu kvalitetu zvuka pri svakom pozivu, a sve aktivirano putem intuitivnog korisničkog sučelja jednim dodirom.

Čak je i Smartcase (kućište za punjenje) dizajniran za intuitivno i besprijekorno korisničko iskustvo - može bežično napuniti vaš uređaj dok ste u pokretu. PI7 podižu ljestvicu jer po prvi puta u industriji nude opciju ponovnog bežičnog prijenosa zvuka putem Smartcase-a. To znači da možete nastaviti koristiti slušalice čak i kad ste u avionu, samo spojite kućište izravno na izvor zvuka i on će ponovno emitirati zvuk izravno u vaše slušalice - istinski jedinstvena značajka koja će putovanja učiniti ugodnijim.

PI5 noice-cancelling slušalice koriste TWS+ tehnologiju za visokokvalitetnu sinkronizaciju između slušalica i uha u kombinaciji s jedinstvenom Bowers&Wilkins pogonskom jedinicom razvijenom za svaku slušalicu. Ovaj model podržava reprodukciju u CD-kvaliteti zahvaljujući visokokvalitetnom aptX bežičnom prijenosu glazbe s mobilnog uređaja kompatibilnog s aptX-om. Također sadrže noise cancelling tehnologiju (po izboru korisnika) i ambijentalni pass-through način, kao i ugrađene dvostruke mikrofone za visokokvalitetne telefonske pozive.

Oba modela slušalica mogu se konfigurirati putem Bowers&Wilkins aplikacije te imaju jednostavno korisničko sučelje s jednom tipkom – jedna kapacitivna tipka koja može izvršavati više zadataka jednostavno i elegantno te je povezana s podrškom za glasovne asistente Siri ili Google Assistant, ovisno o povezanom uređaju.

Uređaji s više izvora mogu se bežično upariti s bilo kojim modelom što omogućava korisniku da se lako i jednostavno poveže sa svakim izvorom po potrebi – kao što je brzo prebacivanje s glazbe na mobilnom uređaju na online konferencijski poziv na prijenosnom računalu.

Oba modela nude praktičnost bežičnog punjenja kompatibilnog sa širokim rasponom dodatne opreme, a s njima dolazi kućište za punjenje koje ih puni kada se ugrađena baterija isprazni. Baterija na PI5 slušalicama trajat će 4.5 h, a na PI7 slušalicama 4 h nakon čega je potrebno punjenje. Kućišta oba modela ovih slušalica tada nude do 4 dodatna (potpuna) punjenja, pa je na primjerice dugom putovanju osigurana dovoljna količina zabave i glazbe.

U Bowers&Wilkinsu očekuju da će PI7 i PI5 modeli slušalica doživjeti uspjeh u kategoriji True Wireless kao što su imali prethodni hvaljeni i nagrađivani modeli slušalica i njihov dizajn.

bowerswilkins.com

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!